STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Odprli ste spletno stran Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje, centra tehniškega izobraževanja v Zasavju. Čeprav se morda še ne poznamo, vi zagotovo že poznate nas. Veseli smo, da o naši šoli želite izvedeti še kaj več.

Morda ste starši, dijaki, nekdanji dijaki ali nekdanji učitelji, delodajalci. Ste zaposleni v podjetjih, ki so naši partnerji ali pa ste morda naši bodoči dijaki. Morda ste tisti, s katerimi sodelujemo ali bomo to še počeli. Morda ste naši sosedje – na  Šuštarjevi koloniji ali Novem domu. Morda ste dijaki drugih šol, morda ste kolegi učitelji osnovnih in srednjih šol širom Slovenije, s katerimi pripravljamo kakšen skupen projekt – ali pa ga bomo začeli snovati. Morda ste Trboveljčani, Zasavčani ali ste od dlje. Morda ste naši znanci iz tujine. Morda ste dekleta, ki si izbirate srednjo šolo in poklic, pa si še ne upate priznati, da vas tehnika zanima. Morda ste zgolj naključni obiskovalec ali obiskovalka.

Kdorkoli ste, dobrodošli na naši spletni strani. Če iščete podatke, informacije, pa jih ne tu najdete, vas vabimo, da nas pokličete ali nas obiščete.

V dobi tehnike imamo na tehniški šoli poleg elektronskega namreč še vedno zelo radi tudi osebni stik!

Marjetka Bizjak, ravnateljica

 

Dostopnost