Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Skupaj za pomoč otrokom pri spopadanju z epidemijo

11. 5. 2021

Več kot enoletno spopadanje z epidemijo je pustilo posledice na celotni družbi. Med bolj izpostavljenimi, zaradi številnih ukrepov in večmesečnega zaprtja šolskih stavb so seveda tudi otroci, ki se s trenutno situacijo spopadajo še nekoliko težje.

Ker si Občina Trbovlje želi pomagati tako učiteljem, staršem, predvsem pa seveda našim najmlajšim, torej otrokom, smo se odločili, bomo v sodelovanju s trboveljskimi šolami, z ravnateljicami naših šol, pripravil dogodek, ki bo namenjen vsem vam, spoštovani starši. 13. maja 2021 tako organiziramo okroglo mizo, na kateri bodo sodelovali strokovnjaki, ki bodo poskušali s svojim znanjem pomagati staršem in učiteljem pri lažjem razumevanju pomoči otrokom. Prisluhnili boste lahko poznanemu slovenskemu antropologu dr. Danu Podjedu, v drugem delu dogodka pa se bomo o trenutnih izzivih staršev, otrok in možnostih pomoči, ki so nam na voljo, pogovorili s psihologinjo Zdravstvenega doma Trbovlje.

Otroci so naše največje bogastvo in prav je da vanje vlagamo in jim predvsem v takšnih nepredvidljivih časih poskušamo pomagati na najboljši možen način. Ob tem seveda starši ne smejo pozabiti tudi nase. Povezava do dogodka za starše – Kako lahko starši pomagajo otrokom skozi trenutno obdobje, povezano z epidemijo, ki bo potekal v četrtek, 13. maja 2021, ob 18. uri: https://us02web.zoom.us/j/85468294509?pwd=YS90MDR4YW9hYnJXTndIRW9NR3gwZz09

Dostopnost