Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Razpis kadrovskih štipendij BARTEC VARNOST 2016/2017

30. 11. 2016

Podjetje Bartec Varnost, d.o.o. Zagorje ob Savi se ukvarja s projektiranjem, proizvodnjo, montažo, preizkušanjem, servisiranjem in vzdrževanjem električnih in elektronskih naprav, strojev in sistemov v normalni in protieksplozijski izvedbi.

bartec1

Usmerjenost v razvoj inovativnih izdelkov in rešitev je eno izmed načel našega podjetja in za uresničitev poslanstva in vizije v podjetju potrebujemo mlade, izobražene, kreativne in vedoželjne sodelavce, zato vas vabimo, da se prijavite na razpis za kadrovske štipendije.

Za šolsko leto 2016/2017 razpisujemo naslednje kadrovske štipendije:

  • Strojni tehnik 2 štipendiji
  • Elektrotehnik 2 štipendiji
  • Oblikovalec kovin 2 štipendiji

Izobraževalni programi 1. bolonjske stopnje ( visokošolski strokovni in univerzitetni program):

  • Strojništvo 2 kadrovski štipendiji
  • Elektrotehnika 2 kadrovski štipendiji

K prijavi priložite:

  • kratek življenjepis s kontaktnimi podatki,
  • potrdilo o vpisu in spričevalo prejšnjega letnika,
  • priznanja in pohvale za dosežke v dosedanjem šolanju

 

Prednost pri podelitvi štipendije bodo imeli dijaki / študenti višjih letnikov, z boljšim učnim uspehom in aktivnim sodelovanjem pri projektih v okviru izobraževalnega programa.

 

Poleg štipendije vam bomo omogočili opravljanje obvezne prakse. Preko počitniškega dela boste lahko spoznavali podjetje in pridobivali dragocene delovne izkušnje. Svetovali vam bomo glede osebnega in strokovnega razvoja ter pomagali pri izdelavi seminarskih/ diplomskih nalog.

 

Pot do poklica vam bo tako lažja, obenem pa boste imeli že v času študija priložnost spoznati delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce.

 

Prijave z dokazili do 31.1.2017 posredujte na naslov: Bartec Varnost, d.o.o., kadrovski sektor, Cesta 9.avgusta 59, 1410 Zagorje ob Savi ali na elektronski naslov: kadrovska@bartec-varnost.si

bartec3

Dostopnost