Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

RaST: Predstavitev dijakov, 1. del

6. 1. 2020

Kakor smo že pisali, naša šola tudi v tem šolskem letu sodeluje v projektu RaST. Projekt smo poimenovali Izdelava naprednih učnih gradiv v AR-tehnologiji. Pripravljamo zanimiva AR-učna gradiva s področja slovenščine, matematike, zgodovine in umetnosti. V nadaljevanju predstavljamo 1. del ekipe dijakov, ki bodo izdelovali AR-učna gradiva.

Danijel Blagojević je dijak 4. letnika programa tehnik računalništva. V okviru projekta RaST bo izdelal AR-gradiva za predmet slovenščina. Do tega trenutka je izdelal že vizualizacijo 7. kitice slovenske himne. Pripravil pa bo AR-vizualizacijo Zdravljice v celoti.
Klemen Šuštar je dijak 4. letnika programa tehnik računalništva. V okviru projekta RaST bo izdelal AR-gradiva za področje matematike. Do tega trenutka je že izdelal AR-gradiva z nalogami s področja geometrijskih likov. Pripravlja pa tudi AR-gradiva z geometrijskimi telesi.
Timotej Robavs je dijak 4. letnika programa tehnik računalništva. V okviru projekta RaST bo izdelal spletno platformo, na kateri bomo objavljali AR-gradiva. Prav tako pa bo izdelal primere AR-gradiv z uporabo knjižnici AR.js.
Žan Juvan je dijak 4. letnika programa tehnik računalništva. V okviru projekta RaST bo izdelal spletno platformo, na kateri bomo objavljali AR-gradiva. Prav tako pa bo izdelal primere AR-gradiv z uporabo knjižnici AR.js.
Dostopnost