Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

ODLIČEN USPEH NA POKLICNI MATURI: IMAMO DIAMANTNEGA MATURANTA

5. 7. 2017

Danes iskreno čestitamo vsem našim maturantom poklicne mature!

Z veseljem pa tudi sporočamo, da Nejc Ačkun, maturant programa Tehnik računalništva, dosegel izjemen uspeh pri poklicni maturi, saj je dosegel 23 točk (vse možne točke), kar pomeni, da ni samo zlati maturant, ampak tudi diamantni.

Podelitev spričeval bo danes, 5. 7. 2015, ob 12. uri v večnamenskem prostoru naše šole (na Šuštarjevi). Takrat bomo podelili tudi priznanja šole: maturantoma Nejcu Ačkunu in Jerneju Leskovšku ter ravnateljici Marjetki Bizjak.

Poleg diamantnega dijaka so še trije dijaki dosegli/presegli 20 točk, kar bi bil, če bi bil uspeh izražen klasično in ne v točkah, odličen uspeh. To so Andraž Pust (maturant programa Elektrotehnik), Matic Dolinšek (maturant programa Strojni tehnik) in Jernej Leskovšek (maturant programa Tehnik računalništva).

Zgodi se, da se dobro delo učiteljev združi z dobrim delom in motiviranostjo dijakov. Potem imamo lahko tak uspeh. Vemo, da delamo dobro. Še vedno trdimo, da na naši šoli znamo iz vsakega potegniti najboljše. To je definicija dobre šole, ne?

Dostopnost