Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

OBVESTILO O RAVNANJU OB ODREJENI KARANTENI

14. 10. 2020

Zaradi razmer v Sloveniji glede okužbe s korona virusom ni izključeno, da se bodo tudi na naši šoli pojavile okužbe zaposlenih, dijakov ali njihovih družinskih članov. V zvezi s tem pojasnjujemo:
Pri okužbi v družini gredo avtomatično v karanteno tudi družinski člani, torej naši dijaki in dijakinje. Gre zgolj za preventivo, saj so lahko (še vedno) zdravi. Sošolci tega dijaka in učitelji v tem primeru ne gredo v karanteno in dodatni ukrepi niso potrebni. Če pa se naknadno ugotovi, da so okuženi oz. zbolijo tudi dijaki, je to potrebno takoj sporočiti v šolo (v času pouka na telefon 03 56 33 450 oz. v popoldanskem času in med vikendom ravnateljici na marjetka.bizjak@stps-trbovlje.si – prosimo, napišite tudi svojo kontaktno telefonsko številko). Nekoliko kasneje ravnateljica sicer dobi tudi obvestilo NIJZ, a takojšnje ukrepanje bo zelo pomembno. V tem primeru bo namreč odrejena karantena za tiste, ki so bili v rizičnem stiku z obolelim dijakom.
Prosimo za popolno in odgovorno sodelovanje in se za to vsem zahvaljujemo. Na šoli se držimo preventivnih ukrepov in si seveda želimo, da bi vsi ostali zdravi in bi pouk lahko potekal tako, kot je za vse najbolje – v šoli.


Ravnateljica: Marjetka Bizjak

Dostopnost