Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

OBVESTILO

16. 3. 2020

Drage dijakinje in dijaki, spoštovani starši in skrbniki!

Danes, 16. 3. 2020, je prvi dan, ko je šola tudi uradno povsem prazna in se začne izobraževanje na daljavo. Za vse je to zagotovo popolnoma nova situacija, ki prinaša izzive tako učiteljem kot dijakinjam in dijakom. Ravno od vas, drage dijakinje, dragi dijaki, bo terjala vso odgovornost in zrelost. Ni lahko učiti se, ko nisi med sošolci, nisi v skupini (razen v spletni učilnici), ko ne poslušaš učitelja v živo, ko si bistveno bolj prepuščen svoji vztrajnosti in odločenosti, da boš sledil navodilom, brskal po gradivu, se držal rokov…

A zdaj je čas, ko lahko pokažete in dokažete, da to zmorete.

Vsi – vaše družine in cela družba smo na preizkušnji. A vsaj dobro vemo, kaj lahko vsak od nas stori. In tudi to, česa naj ne počne. Bodite vzor!

Na spletni strani bomo objavljali samo najnujnejša obvestila. Vsak razred pa bo, kakor ste lahko že opazili), od svojega razrednika dnevno dobival vse informacije, navodila posameznih učiteljev, tudi kakšno moje obvestilo. Spremljajte jih dnevno, prilagojeni so vašim urnikom.

Na nekatera vprašanja, ki se vam verjetno porajajo, še nimamo odgovora. Ta hip je najvažnejša skrb za ohranjanje zdravja (OSTANITE DOMA IN S TEM REŠUJTE ŽIVLJENJA!). Ko bodo izredne razmere mimo, bomo vedeli vse. Do takrat pa tudi ne smemo izgubljati časa v brezdelju, zato se bomo trudili, da vam čim boj pomagamo. Učitelji bodo preko elektronske pošte na voljo tudi za vaša vprašanja in dodatna obvestila, prav tako se po pomoč lahko obračate na obe svetovalni delavki.

Prav tako se boste starši in skrbniki z razredniki in drugimi učitelji lahko pogovorili po elektronski pošti. Naslovi so objavljeni na spletni strani.

Prosim, spremljajte tudi državna obvestila.

Ostanite zdravi!

Marjetka Bizjak, ravnateljica

Dostopnost