Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Nogometaši izgubili obe tekmi na področnem prvenstvu v Celju

10. 1. 2023

V četrtek, 5. 1., je v dvorani 1. gimnazije v Celju potekalo področno prvenstvo v nogometu za srednješolce. V skupini B so poleg gostiteljev (1. gimnazije v Celju) igrali še dijaki Šolskega centra Celje – Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije (ŠCC SŠ SMM) ter ekipa STPŠ Trbovlje.

Prvo tekmo so dijaki naše šole odigrali proti ŠCC SŠ SMM. Zaradi slabe igre v obrambi in neučinkovitosti v napadu so tekmo izgubili s 6 : 1.

Drugo tekmo so dijaki STPŠ igrali proti 1. gimnaziji v Celju. Za napredovanje v polfinale področnega tekmovanja je bila potrebna zmaga nad gimnazijci, zato so naši igralci v to srečanje vstopili mnogo bolj odločno ter pokazali mnogo boljšo igro kot na prvi tekmi. Po vodstvu gimnazijcev s 4 : 2, so naši igralci igrali brez vratarja. Rezultat so tri minute pred koncem uspeli izenačiti. Manjkal je samo še en zadetek, ki bi jim omogočil napredovanje. A žoga, žal, ni šla v nasprotnikov gol. To je tik pred koncem tekme uspelo gostiteljem, ki so tako zmagali s 5 : 4 in s tem napredovali v polfinale.

Za STPŠ Trbovlje so igrali: Lovro Trdin, Klemen Klenovšek (vratar), Emanuel Kukić, Ožbej Vnuk, Žiga Kaliope, Nik Kralj, Aljaž Vozel, Tian Gobovc, Matija Pavšek, Anže Redl Kolar (vratar), Lovro Skrinjar in Nik Šerak.         

                                                                                                                               Robert Halzer

Dostopnost