Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – marec 2016

21. 2. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC MAREC

TOPLA MALICA – MAREC 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

               JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK,

1. 3. 2016

1. meni

  • piščančji burek,
  • jogurt,
  • sadje;
  • gluten, laktoza, zelena, jajca
  • laktoza
 

 

2. meni

  • sirni burek,
  • jogurt,
  • sadje;
  • gluten, laktoza, jajca, soja
  • laktoza
 

SREDA,

2. 3. 2016

1. meni

  • hrenovka,
  • pire krompir,
  • špinača;

 

  • laktoza
  • laktoza

 

2. meni

  • polnjena bučka,
  • pire krompir,
  • sadje;
  • laktoza, jajca
  • laktoza
 

ČETRTEK,

3. 3. 2016

1. meni

  • zrezek v gobovi omaki,
  • kruhov cmok,
  • solata;
  • gluten, gorčično seme

 

  • gluten, laktoza, jajca, soja, listna zelena

 

2. meni

  • zelenjavni zrezek v omaki,
  • kruhov cmok,
  • solata;
  • gluten,žveplov dioksid, mleko, jajca,oreščke
  • gluten, laktoza, jajca, soja, listna zelena
 

PETEK,

4. 3. 2016

1. meni

  • pašta fižol z mesom,
  • jabolčni zavitek;
  • gluten, jajca

 

  • gluten, jajca, laktoza, žveplov dioksid

 

2. meni

  • pašta fižol,
  • jabolčni zavitek;
  • gluten, jajca
  • gluten, jajca, laktoza, žveplov dioksid
 

PONEDELJEK,

7. 3. 2016

1. meni

  • goveji file stroganov,
  • pečen krompirček,
  • jabolka;
  • gluten, gorčično seme
 

 

2. meni

  • sir žar z drobnjakom,
  • pečen krompirček,
  • jabolko;
  • laktoza
 

TOREK,

8. 3. 2016

1. meni

  • pleskavica,
  • lepinja,
  • ajvar, senf, majoneza;

 

  • gluten, sezam
  • laktoza, jajca, gorčično seme

 

2. meni

  • mlečni zdrob s posipom,
  • čokoladni navihanček,
  • banana;
  • laktoza

 

  • gluten, lešnik, laktoza, jajca

SREDA,

9. 3. 2016

1. meni

  • golaž,
  • polenta,
  • sadje;
  • gluten
  • vsebuje sledi glutena
 

 

2. meni

  • zelenjavna enolončnica,
  • sirni polžek;
  • jajca, gluten

 

  • gluten, jajca, soja, laktoza

ČETRTEK,

10. 3. 2016

1. meni

  • pečenka v omaki,
  • riž,
  • mešana solata;
  • gluten
 

 

2. meni

  • narastek s suhim sadjem,
  • mešani kompot;
  • možna prisotnost glutena
 

PETEK,

11. 3. 2016

1. meni

  • testenine valvice,
  • milanska omaka,
  • sadje;
  • gluten, jajca
  • gluten
 

 

2. meni

  • testenine mozaik,
  • smetanova omaka z gorgonzolo,
  • sadje;
  • gluten, vsebuje jajca
  • gluten, laktoza
 

PONEDELJEK,

14. 3. 2016

1. meni

  • makaronovo meso,
  • solata;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • polžki,
  • omaka s svežo zelenjavo,
  • mlečna rezina;
  • gluten, jajca
  • gluten
 

TOREK,

15. 3. 2016

1. meni

  • tortelini,
  • sadje,
  • smetanova omaka;
  • gluten,jajca,laktoza,soja, žveplov dioksid
  • laktoza, gluten
 

 

2. meni

  • sirni tortelini,
  • sadje,
  • smetanova omaka;
  • gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid
  • gluten, laktoza
 

SREDA,

16. 3. 2016

1. meni

  • piščančja bedra,
  • riž,
  • stročji fižol;

 

 

2. meni

  • korenčkova juha z zdrobom,
  • žepek gozdni sadež -vanilja;

 

 

  • gluten, laktoza

ČETRTEK,

17. 3. 2016

1. meni

  • zrezek v naravni omaki,
  • kruhov cmok,
  • zelenjavna priloga;
  • gluten

 

  • gluten, laktoza, jajca, soja,

listna zelena

 

2. meni

  • topel paradižnik,
  • kruhov cmok,
  • sirova štručka;
  • jajca
  • gluten, laktoza, jajca, soja, listna zelena
 

PETEK,

18. 3. 2016

1. meni

  • mesno zelenjavna enolončnica,
  • krof s kremo;
  • gluten, jajca

 

  • gluten, laktoza, jajca

 

2. meni

  • zelenjavna enolončnica s čičeriko,
  • krof s kremo;
  • gluten, jajca

 

 

  • gluten, laktoza, jajca

PONEDELJEK,

21. 3. 2016

1. meni

  • rižota z mesom,
  • solata;
  • gluten
 

 

2. meni

  • čokolešnik z mlekom,
  • banana,
  • polnozrnat rogljič;
  • laktoza

 

 

  • gluten, laktoza, lešnik, jajca, oreščki

TOREK,

22. 3. 2016

1. meni

  • kaneloni šunka in sir,
  • pire krompir,
  • tatarska omaka,
  • hruška;
  • gluten, laktoza, jajca, soja
  • laktoza
  • laktoza, jajca, gorčično seme
 

 

2. meni

  • gobovi kaneloni,
  • pire krompir,
  •  tatarska omaka,
  • hruška;
  • gluten, laktoza, jajca, soja
  • laktoza
  • laktoza, jajca, gorčično seme
 

SREDA,

23. 3. 2016

1. meni

  • mesno lazanja,
  • mešano sadje;
  • gluten, jajca, laktoza
 

 

2. meni

  • krompirjev golaž,
  • orehova pecivo;
  • gluten
  • gluten, jajca, orehi, laktoza
 

ČETRTEK,

24. 3. 2016

1. meni

  • goveji golaž,
  • polenta,
  • sirova štručka;
  • gluten
  • prisotnost glutena
  • gluten, laktoza, soja
 

 

2. meni

  • zelenjavna lazanja,
  • mešano sadje;
  • gluten, jajca, laktoza
 

PETEK,

25. 3. 2016

1. meni

  • piščančji paprikaš,
  • testenine,
  • solata;
  • gluten
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • mozzarella po dunajsko,
  • pečen krompirček,
  • solata;
  • laktoza, jajca, gluten
 

TOREK,

29. 3. 2016

1. meni

  • pica žepek,
  • sadje,
  • rogljič s čokolado,
  • jogurt;
  • gluten, laktoza

 

  • gluten, sezam
  • laktoza

 

2. meni

  • kmečki svaljki,
  • solata,
  • rogljič s čokolado;
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
  • gluten, sezam
 

SREDA,

30. 3. 2016

1. meni

  • piščančji zrezek po dunajsko,
  • francoska solata;
  • gluten, jajca, laktoza

 

  • laktoza, jajca, gorčično seme

 

2. meni

  • testenine s krompirjem,
  • solata,
  • rezina Frutabela;
  • gluten, jajca
 

ČETRTEK,

31. 3. 2016

1. meni

  • mesna kroglica,
  • paradižnikova omaka,
  • mlečna pletenica;

 

  • gluten
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • orehov štrukelj,
  • kompot;
  • gluten, orehi, oreščki, jajca, laktoza, soja
 

HLADNA MALICA – MAREC 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajca in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

HLADNA  MALICA  –  MAREC  2016

DAN

MENI

             JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK,

1. 3. 2016

1. meni

  • mesni burek,
  • jogurt,
  • sadje;
  • gluten, jajca, listna zelena
  • laktoza
 

 

2. meni

  • sirni burek,
  • jogurt,
  • sadje;
  • gluten, laktoza, jajca, soja
  • laktoza
 

SREDA,

2. 3. 2016

1. meni

  • ržena žemlja s semeni,
  • salama z zelenjavo,
  • jabolčno pecivo;
  • gluten, laktoza

 

  • gluten

 

2. meni

  • ržena žemlja s semeni,
  • sir,
  • kumarice,
  • jabolčno pecivo;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • gluten

ČETRTEK,

3. 3. 2016

1. meni

  • hot-dog štručka,
  • tunin namaz,
  • sveža zelenjava,
  • osje gnezdo;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gorčično seme, raki in ribe
  • gluten, jajca, orehi, laktoza
 

 

2. meni

  • hot-dog štručka,
  • topljeni sir kocka,
  • osje gnezdo,
  • banana;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, jajca, laktoza
 

PETEK,

4. 3. 2016

1. meni

  • okrogla pica s salamo,
  • mlečna čokolada,
  • klementina;
  • gluten, laktoza, sezam
 

 

2. meni

  • okrogla pica s sirom,
  • mlečna čokolada,
  • klementina;

 

  • gluten, laktoza, sezam

PONEDELJEK,

7. 3. 2016

1. meni

  • sojina kajzerica,
  • šunka v ovitku,
  • sveže zelje,
  • krof z vaniljevo kremo
  • gluten

 

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • sojina kajzerica,
  • edamec,
  • sveže zelje,
  • krof z vaniljevo kremo
  • gluten
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

TOREK,

8. 3. 2016

1. meni

  • polžek pica,
  • sadje,
  • navihanček gozdni sadež;
  • gluten, jajca, laktoza, soja

 

  • gluten, laktoza, jajca,oreščki, soja

 

2. meni

  • sirni polžek,
  • sadje,
  • navihanček gozdni sadež;
  • gluten, jajca, soja, laktoza

 

  • gluten, laktoza, soja jajca, oreščki

SREDA,

9. 3. 2016

1. meni

  • bela žemlja,
  • ogrska salama,
  • sir,
  • rezina Frutabela;
  • gluten

 

  • laktoza

 

2. meni

  • bela žemlja,
  • Viki krema,
  • rogljič z marmelado,
  • rezina Frutabela;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, sezam
 

ČETRTEK,

10. 3. 2016

1. meni

  • koruzna blazinica,
  • mortadela,
  • majoneza, sadje
  • desert;
  • gluten, soja, sezam

 

  • laktoza, jajca, gorčično seme
  • laktoza

 

2. meni

  • koruzna blazinica,
  • porcijski smetanov namaz, sadje,
  • desert;
  • gluten, soja, sezam
  • laktoza

 

  • laktoza

PETEK,

11. 3. 2016

1. meni

  • bombeta,
  • pašteta,
  • sadje,
  • žepek jafa;
  • gluten, laktoza, soja
  • soja

 

  • gluten, laktoza
 

2. meni

  • blazinica z olivam,
  • tekoči jogurt,
  • žepek jafa,
  • sadje;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

PONEDELJEK,

14. 3. 2016

1. meni

  • temna žemlja,
  • mešana salama,
  • sveža kumarica,
  • mlečna rezina;
  • gluten, soja

 

 

2. meni

  • temna žemlja,
  • majoneza, različne vrste sira,
  • sveža kumarica,
  • mlečna rezina;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gorčično seme
 

TOREK,

15. 3. 2016

1. meni

  • pica žepek,
  • ladjica,
  • jogurt;
  • gluten, laktoza
  • gluten, jajca, orešček, laktoza
  • laktoza
 

 

2. meni

  • kraljeva štručka,
  • ladjica,
  • jogurt;
  • gluten, jajca, laktoza
  • gluten, jajca, orešček, laktoza
  • laktoza
 

SREDA,

16. 3. 2016

1. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • kuhan pršut,
  • sir, sadje,
  • marmeladni krof;
  • gluten, laktoza

 

  • laktoza
  • gluten, jajca, laktoza

 

2. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • maslo, marmelada,
  • sadje,
  • marmeladni krof;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • gluten, jajca. laktoza

ČETRTEK,

17. 3. 2016

1. meni

  • lepinja,
  • dimljena kuhana šunka, zelenjava,majoneza,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten, vsebuje sezam

 

 

  • laktoza, jajca, gorčično seme
  • gluten, jajca, laktoza

 

2. meni

  • lepinja,
  • majoneza,
  • sezonska zelenjava,
  • jajca,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten, vsebuje sezam
  • laktoza, jajca,gorčično seme

 

  • jajca
  • gluten, jajca, laktoza

PETEK,

18. 3. 2016

1. meni

  • mlečna sirova štručka,
  • poli salama,
  • kisle kumarice,
  • pecivo z jabolko;
  • gluten, laktoza, sezam

 

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • mlečna sirova štručka,
  • topljeni sir,
  • popečene bučke,
  • pecivo z jabolko;
  • gluten, laktoza, sezam
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

PONEDELJEK,

21. 3. 2016

1. meni

  • temna blazinica,
  • poli salama,
  • sir, sadje – jabolka,
  • mlečni kifeljček z marmelado;
  • gluten, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, sezam

 

2. meni

  • mlečna pletenica,
  • tekoči jogurt,
  • sadje – jabolka,
  • mlečni kifeljček z marmelado;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • gluten, sezam

TOREK,

22. 3. 2016

1. meni

  • bela štručka,
  • porcijski tuna namaz,
  • borovničeva palčka,
  • sadje;
  • gluten
  • gluten, soja
  • gluten, laktoza, jajca
 

 

2. meni

  • bela štručka,
  • sir, kumarice
  • borovničeva palčka,
  • sadje;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca
 

SREDA,

23. 3. 2016

1. meni

  • blazinica s sezamom,
  • pica šunka,
  • rezina Frutabela,
  • jogurt;
  • gluten, laktoza, sezam

 

 

  • laktoza

 

2. meni

  • blazinica s sezamom,
  • sir fitaki,
  • sveža paprika,
  • rezina Frutabela,
  • jogurt;
  • gluten, laktoza, sezam
  • laktoza

 

 

  • laktoza

ČETRTEK,

24. 3. 2016

1. meni

  • štručka graham,
  • suha salama,
  • sveža paprika,
  • čokoladna školjka;
  • gluten

 

 

  • gluten, lešnik, laktoza, jajca

 

2. meni

  • štručka graham,
  • maslo, med,
  • čokoladna školjka;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, lešnik, laktoza, jajca
 

PETEK,

25. 3. 2016

1. meni

  • žemlja,
  • budjola,
  • kumarice
  • skuta s podloženim sadjem
  • gluten

 

 

  • laktoza

 

 

2. meni

  • žemlja,
  • top. sir z drobnjakom,
  • skuta s pod. sadjem;
  • gluten
  • laktoza
  • laktoza
 

TOREK,

29. 3. 2016

1. meni

  • kajzerica,
  • piščančja pašteta,
  • žepek – čokolada,
  • mešano sadje;
  • gluten, prisotnost sezama

 

  • gluten, lešnik, laktoza, jajca

 

 

2. meni

  • kajzerica,
  • kisla smetana, sir,
  • kisla paprika,
  • žepek  – čokolada,
  • mešano sadje;
  • gluten, prisotnost sezama
  • laktoza

 

  • gluten, lešnik, laktoza

SREDA,

30. 3. 2016

1. meni

  • štručka »kornšpic«,
  • poli salama,
  • sir,
  • banana,
  • čokolada Milka;
  • gluten, sezam, soja

 

  • laktoza

 

2. meni

  • štručka «kornšpic«,
  • sir edamec,
  • kumarice,
  • banana,
  • čokolada Milka;
  • gluten, sezam, soja
  • laktoza
 

ČETRTEK,

31. 3. 2016

1. meni

  • bela štručka,
  • pečena piščančje prsi,
  • rezina melone,
  • kisla  smetana,
  • jabolčni žepek;
  • gluten

 

 

 

  • laktoza
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • bela štručka,
  • kisla smetana,
  • gorgonzola,
  • jabolčni žepek
  • gluten
  • laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 
Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.