Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – januar 2017

23. 12. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC JANUAR

TOPLA MALICA – JANUAR 2017

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
TOREK,

3.1.2017

1. meni §  mesni burek,

 

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza, zelena, jajca, oreščki, soja

§  laktoza

2. meni §  porov burek,

 

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza,žveplov dioksid, jajca, soja, oreščki

§  laktoza

SREDA,

4.1. 2017

1. meni §  goveji golaž,

§  polenta,

§  sadje;

§  gluten

§  vsebuje gluten

2. meni §  krompirjev golaž,

§  sadje;

§  gluten
ČETRTEK,

5.1.2017

1. meni §  piščančji  zrezek po dunajsko,

§  špinačne testenine,

§  paradižnikova solata;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, jajca

2. meni §  kmečki svaljki,

 

§  smetanova omaka,

§  paradižnikova solata;

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

§  gluten, laktoza

PETEK,

6.1.2017

1. meni §  rižota z mesom,

§  zelena solata;

§  gluten
2. meni §  rižev narastek s sadjem,

§  mešani kompot

§  laktoza, jajca
DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI,KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

9.1.2017

1. meni §  mesno zelenjavna enolončnica,

§  sirova štručka;

§  gluten

§  gluten, laktoza, sezam

2. meni §  zelenjavna enolončnica,

§  sirova štručka;

§  gluten

§  gluten, laktoza, sezam

TOREK,

10.1.  2017

1. meni §  mesni goveji tortelini,

§  smetanova omaka,

§  mešana solata;

§  gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena
2. meni §  špinačni tortelini,

 

 

§  smetanova omaka,

§  mešana solata;

§  gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena

§  laktoza, gluten

SREDA,

11.1.2017

1. meni §  zrezek v naravni omaki,

§  skutni štrukelj,

 

§  priloga (mešana zelenjava),

§  sezonsko sadje;

§  gluten,

§  gluten, laktoza, jajca

soja, oreščki

2. meni §  skutni štrukelj,

 

§  višnjev kompot,

§  sezonsko sadje;

§  gluten, laktoza, jajca, soja, oreščki
ČETRTEK,

12.1.2017

1. meni §  čevapčiči,

§  lepinja,

§  zelenjavna priloga,

§  gorčica, ajvar;

 

§  gluten

 

§  gorčično seme

2. meni §  sir za na žar,

§  lepinja,

§  zelenjavna priloga,

§  gorčica, ajvar;

§  laktoza

§  gluten

 

§  gorčično seme

PETEK,

13.1.2017

1. meni §  makaronovo meso,

§  solata;

§  gluten, jajca
2. meni §  čokolešnik,

§  mleko,

§  osje gnezdo

 

§  laktoza, lešnik

§  laktoza

§  gluten, jajca, laktoza, orehi

 

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

16.1.2017

1. meni §  golaž z zeljem,

§  krof z marmelado;

§  gluten

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  mlečni zdrob z mlekom,

§  sadje;

§  laktoza
TOREK,

17.1.2017

1. meni §  kaneloni z mesom,

 

§  pečen krompirček,

§  paradižnik solata;

§  gluten, jajca, laktoza, listna zelena
2. meni §  gobovi kaneloni,

§  pečen krompirček,

§  paradižnikova solata;

§  gluten, laktoza, jajca
SREDA,

18.1.2017

1. meni §  sesekljana pečenka,

§  njoki,

 

§  čebulna omaka,

§  solata ( kitajsko zelje s fižolom);

 

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

2. meni §  polpeti,

 

§  omaka,

§  njoki,

§  solata (kitajsko zelje s fižolom);

§  gluten, žveplov dioksid, jajca, laktoza,soja

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

ČETRTEK,

19.1.2017

1. meni §  špageti,

§  bolonjska omaka,

§  sadje;

§  gluten, jajca

§  gluten

2. meni §  cmoki z nadevom,

§  sadje,

§  mlečna rezina;

§  gluten, jajca, žveplov dioksid, laktoza
PETEK,

20. 1.2017

1. meni §  zrezek po lovsko,

 

§  kruhov cmoki,

§  solata;

§  gluten, laktoza, gorčično seme

§  gluten, laktoza, listna zelena, jajca

2. meni §  jajčna omleta z zelenjavo,

§  skutni navitek,

§  solata

§  jajca

§  gluten, laktoza

 

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

23.1.2017

1. meni §  metuljčki,

§  tuna v omaki,

§  sadje;

§  gluten, jajca

§  gorčično seme, raki in ribe

2. meni §  skutne palačinke,

§  mešani kompot;

§  gluten, jajca, laktoza
TOREK,

24.1.  2017

1. meni §  pica žepek,

§  tekoči jogurt,

§  banana,

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

2. meni §  pečena polenta,

§  tekoči jogurt,

§  solata;

§  vsebuje gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

SREDA,

25.1.2017

1. meni §  fižolova juha (krompirček, korenje)

§  hrenovka,

§  palačinka z marmelado;

§  gluten

 

 

§  gluten, jajca, laktoza, žveplov dioksid

2. meni §  fižolova juha(krompirček, korenje),

§  palačinka z marmelado;

§  gluten

 

§  gluten, jajca, laktoza, žveplov dioksid

ČETRTEK,

26.1.2017

1. meni §  pleskavica,

§  lepinja,

§  gorčica, ajvar,

§  sadje;

 

§  gluten

§  gorčično seme

2. meni §  krompirjeva musaka z zelenjavo,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, jajca
PETEK,

27.1. 2017

1. meni §  piščančja prsa,

§  pire krompir,

§  solata;

 

§  laktoza,

2. meni §  sir po dunajsko,

§  riž,

§  solata

§  laktoza, jajca, gluten
DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

30.1.2017

1. meni §  boranja,

§  krompir,

§  mlečna rezina KinderPingui;

2. meni §  sataraš,

§  krompir,

§  mlečna rezina Kinder Pingui;

§  jajca
TOREK,

31.1.2017

1. meni §  različni okusi tortelinov,

 

§  smetanova omaka,

§  solata;

§  gluten, jajca, laktoza, soja, listi zelene, žveplov dioksid

§  laktoza, gluten

2. meni §  špinačni tortelini,

 

 

§  smetanova omaka,

§  solata

§  gluten, jajca, laktoza, soja, listna zelena, žveplov dioksid,

§  laktoza, gluten

 

HLADNA MALICA – JANUAR 2017

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI       JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
TOREK,

3. 1. 2017

1. meni §  okrogla pica s salamo,

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

2. meni §  okrogla pica s sirom,

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

SREDA,

4. 1. 2017

1. meni §  mlečna sirova štručka,

§  ogrska salama,

§  sveži paradižnik,

§  žitna rezina,

§  klementina;

§  gluten, laktoza, sezam
2. meni §  mlečna sirova štručka,

§  alpski topljeni sir,

§  žitna rezina,

§  klementina;

§  gluten, laktoza, sezam

§  laktoza

ČETRTEK,

5. 1. 2017

1. meni §  pica žepek,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  mlečna rezina Kinder Pingui,

§  naši;

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

2. meni §  koruzna bombeta s sirom in semeni,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  mlečna rezina Kinder Pingui,

§  naši;

§  gluten, laktoza, sezam

§  laktoza

PETEK,

6. 1. 2017

1. meni §  štručka kornšpic,

§  piščančja salama,

§  sir gaudar,

§  kumarice,

§  žepek (gozdni sadeži-vanilja),

§  sezonsko sadje;

§  gluten, sezam

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten

2. meni §  štručka kornšpic,

§  sir gaudar,

§  kumarice,

§  žepek  (gozdni sadeži-vanilja)

§  gluten, sezam

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI,KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

9. 1. 2017

1. meni §  bela štručka,

§  zelenjavna salama,

§  skutni žepek,

§  sadje;

§  gluten

 

§  gluten, laktoza

2. meni §  bela štručka,

§  Viki krema,

§  tekoči jogurt z žiti,

§  banana;

§  gluten

§  laktoza, arašidi, oreščki

§  laktoza

TOREK,

10. 1. 2017

1. meni §  polžek (pica),

§  tekoči jogurt z žiti,

§  banana;

§  laktoza, gluten, jajca

§  laktoza

2. meni §  štručka Diafit,

§  sir edamec,

§  sveža mešana zelenjava,

§  mlečni napitek,

§  sadje;

§  gluten

§  laktoza

 

§  laktoza

SREDA,

11. 1. 2017

1. meni §  makovka,

§  sveža slama,

§  topljeni sir,

§  mlečni napitek,

§  sezonsko sadje;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

§  laktoza

2. meni §  makovka,

§  topljeni sir,

§  jagodni jogurt Mu Extra,

§  sezonsko sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

§  laktoza

ČETRTEK,

12. 1. 2017

1. meni §  temna žemlja,

§  budjola,

§  sir edamec,

§  kumarice,

§  pecivo (ladjica s sadjem),

§  klementina;

§  gluten, soja

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  temna kraljeva štručka,

§  pecivo ladjica,

§  jogurt,

§  klementina;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

PETEK,

13. 1. 2017

1. meni §  blazinica s sezamom,

§  sveža salama (pica šunka),

§  mlečna rezna Kinder Milch-Schintte,

§  hruška;

§  gluten, laktoza

 

2. meni §  blazinica s sezamom,

§  maslo,

§  med,

§  mlečna rezna Kinder Milch-Schintte,

§  hruška

§  gluten, laktoza

§  laktoza

 

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

16. 1. 2017

1. meni §  kajzerica,

§  pečen pršut,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  pomaranča;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

 

2. meni §  kajzerica,

§  sir (edamec, gaudar),

§  skuta s podloženim sadjem,

§  pomaranča;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

§  laktoza

TOREK,

17. 1. 2017

1. meni §  pica burek,

§  žitna rezina,

§  sadje;

§  gluten, jajca, oreščki

 

2. meni §  jabolčni burek,

§  žitna rezina,

§   sadje;

§  gluten, jajca, laktoza
SREDA,

18. 1. 2017

1. meni §  štručka kornšpic,

§  tirolska salama,

§  sir(edamec),

§  krof z marmelado,

§  melona;

§  gluten, sezam

 

§  laktoza

2. meni §  štručka kornšpic,

§  smetanov  namaz z zelišči,

§  krof z marmelado,

§  melona;

§  gluten, sezam

 

§  gluten, jajca, laktoza

ČETRTEK,

19. 1. 2017

1. meni §  mlečna sirova štručka,

§  mešana slama,

§  kumarice,

§  vaniljev navihanček,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza, sezam

 

§  gorčično seme

§  laktoza, jajca, gluten

2. meni §  mlečna sirova štručka,

§  vaniljev žepek,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza, sezam

§  laktoza, jajca, gluten

PETEK,

20. 1. 2017

1. meni §  pica s salamo in sirom,

§  tekoči jogurt,

§  sadje;

§  gluten, laktoza,

§  laktoza

2. meni §  pica s sirom,

§  tekoči jogurt,

§  sadje

§  gluten, laktoza

§  laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

23. 1. 2017

1. meni §  koruzna bombeta s sirom,

§  piščančja salama,

§  kumarice,

§  mali krof s čokolado,

§  klementina;

§  gluten, laktoza

 

§  gorčična semena

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  koruzna bombeta s sirom,

§  mali krof s čokolado,

§  jogurt v lončku,

§  klementina;

§  gluten, laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

TOREK,

24. 1. 2017

1. meni §  žepek kebab,

 

 

§  tekoči jogurt,

§  banana;

§  gluten, listna zelena, žveplov dioksid, laktoza, jajca

§  laktoza

2. meni §  sezamovi kraljevčki,

§  tekoči jogurt,

§  banana;

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

SREDA,

25. 1. 2017

1. meni §  bela žemlja,

§  tunin namaz,

§  sveža zelenjava,

 

§  mlečni napitek,

§  banana;

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

§  laktoza

2. meni §  bela žemlja,

§  sadna skuta,

§  mlečni napitek,

§  banana;

§  laktoza

§  laktoza

§  laktoza

ČETRTEK,

26. 1. 2017

1. meni §  koruzna blazinica,

§  sveža salama,

§  sir (edamec),

§  kumarice,

§  orehov žepek,

§  klementina;

§  gluten, sezam

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten, laktoza, jajca, orehi

2. meni §  koruzna blazinica,

§  edamec,

§  orehov žepek,

§  klementina;

§  gluten, sezam

§  laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

PETEK,

27. 1. 2017

1. meni §  štručka,

§  piščančja pašteta,

§  jabolčni navitek,

§  mešano sadje;

§  gluten

§  gluten, zelena, jajca, soja

§  gluten, žveplov dioksid, laktoza

2. meni §  štručka,

§  sir (namaz fitaki),

§  jabolčni navitek,

§  mešano sadje

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, žveplov dioksid, laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

30. 1. 2017

1. meni §  pletenica,

§  piščančja salama,

§  sir,

§  kumarice,

§  buhtelj,

§  klementina;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten, jajca

2. meni §  pletenica,

§  sir (edamec),

§  buhtelj,

§  klementina;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

§  gluten, jajca

TOREK,

31. 1 .2017

1. meni §  pica polžek,

§  temna borovničeva palčka,

§  jogurt;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

2. meni §  sirni polžek,

§  temna borovničeva palčka,

§  jogurt

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

 

 

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.