Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – februar 2018

26. 1. 2018

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC JANUAR

TOPLA MALICA – FEBRUAR 2018

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

TOPLA  MALICA  – FEBRUAR  2018

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
ČETRTEK,

1.2.2018

1. meni §  jota z mesom,

§  mlečna sirova štručka;

§  gluten

§  gluten, laktoza

2. meni §  riž,

§  sveža zelenjava  v paradižnikovi omaki,

§  mešana solata;

 

§  gluten

PETEK,

2.2.2018

1. meni §  piščančji zrezek po dunajsko,

§  ješprenjček z zelenjavo;

§  gluten, jajca

 

§  laktoza

 

2. meni §  sir po dunajsko,

 

§  ješprenjček z zelenjavo

§  laktoza, jajca, gluten

§  laktoza

 

PONEDELJEK,

5.2.2018

1. meni §  makaronovo meso,

§  solata(rdeča pesa);

§  gluten, jajca
2. meni §  testenine,

§  šampinjoni v smetanovi omaki z bovizolo,

§  solata(rdeča pesa);

§  gluten, jajca

§  gluten,laktoza

TOREK,

6.2.2018

1. meni §  goveji zrezek po lovsko,

§  kruhov cmok,

§  naši;

§  gluten, gorčično seme

§  laktoza, gluten, jajca, zelena, oreščki, soja

2. meni §  polnjena paprika z ajdovo kašo,

§  paradižnikova omaka,

§  naši;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten

SREDA,

7.2.2018

1. meni §  mesna kroglica,

§  polenta,

§  mandarina,

§  gluten
2. meni §  jabolčni burek,

§  jogurt,

§  hruška;

§  gluten, jajca, laktoza

 

ČETRTEK,

8.2.2018

PRAZNIK
PETEK,

9.2.2018

1. meni §  mesni burek,

§  jogurt,

§  hruška;

§  gluten, jajca, laktoza, zelena

 

2. meni §  orehov štrukelj,

§  domači mešani  kompot

§  gluten, jajca, orehi, laktoza
PONEDELJEK,

12.2.2018

1. meni §  zrezek v naravni omaki,

§  pečen krompirček,

§  solata;

§  gluten
2. meni §  zelenjavna lazanja,

§  sadje;

§  gluten, jajca, laktoza
TOREK,

13.2.2018

1. meni §  špageti po bolonjsko,

§  solata;

§  gluten, jajca
2. meni §  carski praženec,

§  kompot;

§  laktoza, jajca
SREDA,

14.2.2018

1. meni §  paprikaš,

§  njoki,

§  sadje;

§  gluten

§  gluten, laktoza, žveplov dioksid

2. meni §  zelenjavni ražnjiči,

§  sir za žar,

§  žitna rezina;

 

§  laktoza

ČETRTEK,

15.2.2018

1. meni §  piščančja bedra,

§  mlinci,

§  solata;

 

§  gluten, jajca

2. meni §  jajca,

§  špinača,

§  domači pire krompir;

§  jajca

§  laktoza

§  laktoza

PETEK,

16.2.2018

1. meni §  pasulj z mesom,

§  marmeladni krof;

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid, arašidovo olje

2. meni §  skutne palačinke (preliv legir),

§  sadje (kivi)

§  jajca, laktoza, gluten
PONEDELJEK,

26.2.2018

1. meni §  junčji  golaž z zeljem,

§  jabolčna pita;

§  gluten

§  gluten, jajca

2. meni §  krompirjev golaž,

§  jabolčna pita;

§  gluten

§  gluten, jajca

TOREK,

27.2.2018

1. meni

 

 

§  kaneloni (šunka, sir),

 

§  korenjevi široki rezanci,

§  mešano sadje;

§  gluten, jajca, laktoza, zelena, soja, oreščki

§  gluten, jajca

2. meni §  mlečna kaša s suhimi slivami,

§  sadno- zelenjavni napitek;

§  jajca, laktoza

§  laktoza

SREDA,

28.2.2018

1. meni §  goveji file stroganov z gobicam,

§  riž,

§  mešana solata;

§  gluten, gorčično seme
2. meni §  polpeti,

§  riž,

§  naravna omaka s svežo zelenjavo,

§  solata;

§  gluten, jajca, laktoza, žveplov dioksid

§  gluten

 

HLADNA MALICA – FEBRUAR 2018

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, jajc in sezama.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

 

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
ČETRTEK,

1.2.2018

1. meni §  bombeta hribovska,

§  suha salama,

§  sveža zelenjava(paprika),

§  žitna rezina,

§  naši;

§  gluten, laktoza

 

  2. meni §  bombeta hribovska,

§  mlečni smetanov namaz z zelišči,

§  žitna rezina,

§  naši;

§  gluten, laktoza

 

PETEK,

2.2.2018

1. meni §  žemlja črna,

§  mortadela,

§  sir,

§  kumarice,

§  mlečni rogljič z marmelado,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten, laktoza

  2. meni §  bela žemlja,

§  namaz viki krema,

§  ovsena rožica,

§  navadni tekoči jogurt,

§  sadje;

§  gluten

 

§  gluten, laktoza

 

 

 

PONEDELJEK,

5.2.2018

1. meni §  kajzerica,

§  pečen pršut,

§  tekoči jogurt,

§  banana;

§  gluten

 

 

 

  2. meni §  kajzerica,

§  sadna skuta,

§  mleko,

§  banana;

§  gluten

 

 

TOREK,

6.2.2018

1. meni §  mesni burek,

§  mlečna rezina,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza, zelena, jajca
  2. meni §  žitno pekovsko pecivo,

§  mlečna rezina,

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, jajca, laktoza

 

 

SREDA,

7.2.2018

1. meni §  štručka kornšpic,

§  zelenjavna salama,

§   sir edamec,

§  vafelini mlečna rezina,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

  2. meni §  štručka kornšpic,

§  maslo ,

§  marmelada,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  sadje;

§  gluten
ČETRTEK,

8.2.2018

                PRAZNIK  
PETEK,

9.2.2018

1. meni §  bela štručka,

§  domači tuna namaz z zelenjavo,

 

§  skuta s podloženim sadjem,

§  melona;

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

 

  2. meni §  bela štručka,

§  topljeni sir,

§  jogurt v lončku,

§  melona;

§  gluten

 

 

PONEDELJEK,

12.2.2018

1. meni §  koruzna štručka,

§  piščančja salama,

§  mlečni napitek,

§  hruška;

§  gluten

 

 

  2. meni §  koruzna štručka,

§  sir,

§  mlečni napitek,

§  hruška;

§  gluten

§  laktoza

 

TOREK,

13.2.2018

1. meni §  polžek pica,

§  tekoči jogurt z žiti,

§  kivi;

§  gluten, jajca, laktoza

 

 

  2. meni §  sirni polžek,

§  tekoči jogurt z žiti,

§  kivi;

§  gluten, jajca, laktoza

 

 

SREDA,

14.2.2018

1. meni §  bombeta s papriko,

§  puranja salama, sveža zelenjava,

§  rezina frutabela,

§  melona;

§  gluten, laktoza
  2. meni §  bombeta s papriko,

§  sir edamec, sveža zelenjava,

§  rezina frutabela,

§  melona;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

ČETRTEK,

15.2.2018

1. meni §  štručka hot dog,

§  sveža salama,

§  sir, kumarice,

§  rešetko jogurt -mango,

§  mešano sadje;

§  gluten

 

§  laktoza, gorčično seme

§  gluten, laktoza, jajca

 

  2. meni §  kraljeva polnozrnata štručka,

§  rešetko  jogurt- mango,

§  kefir,

§  mešano sadje;

§  gluten

§  gluten, jajca, laktoza

§

PETEK,

16.2.2018

1. meni §  mlečna  štručka,

§  alpska salama,

§  kefir,

§  sadje;

§  gluten

 

 

  2. meni §  mlečna štručka,

§  namaz viki krema,

§  ego naravni jogurt,

§  sadje

§  gluten

 

 

PONEDELJEK,

26.2.2018

1. meni §  pletenica,

§  budjola,

§  sir,

§  orehova potička,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

 

  2. meni §  pletenica,

§  maslo,

§  med,

§  orehova potička,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

 

 

§  gluten, jajca, laktoza

TOREK,

27.2.2018

1. meni §  okrogla pica(sir, šunka),

§  različni okusi  jogurtov,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

 

  2. meni §  okrogla pica (sir),

§  različni okusi jogurtov,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

 

SREDA,

28.2.2018

1. meni §  temna štručka,

§  piščančja salama,

§  sir,

§  žepek(gozdni sadež, vanilja),

§  klementina;

§  gluten

 

§  laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

  2. meni §  temna štručka,

§  topljeni sir,

§  žepek(gozdni sadež, vanilja),

§  klementina;

§  gluten

 

§  gluten, laktoza, jajca

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.