Malica – februar 2016
19. 1. 2016
HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC FEBRUAR
TOPLA MALICA – FEBRUAR 2016
Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.
Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.
Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 1. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
TOREK, 2. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 3. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 4. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 5. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
TOREK 9. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 10. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 11. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 12. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 22 .2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
TOREK, 23. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 24. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 25. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 26. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 29. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
HLADNA MALICA – FEBRUAR 2016
Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.
Kruh polbeli: gluten lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajca in sezama.
Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.
Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAQJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 1. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
TOREK, 2. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 3. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 4. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 5. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN
|
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
TOREK, 9. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 10. 2. 2016
|
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 11. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 12. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 22. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
TOREK, 23. 2 .2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
SREDA, 24. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
ČETRTEK, 25. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
PETEK, 26. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|
|
DAN |
MENI |
JEDILNIK |
SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI |
PONEDELJEK, 29. 2. 2016 |
1. meni |
|
|
|
2. meni |
|