Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – februar 2016

19. 1. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC FEBRUAR

TOPLA MALICA – FEBRUAR 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

                    JEDILNIK

   SNOVI ALI PROIZVODI, KI              POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

1. 2. 2016

1. meni

  • testenine – valvice,
  • omaka s tuno,
  • kislo zelje;
  • gluten, jajca
  • gorčično seme, raki in ribe
 

 

2. meni

  • testenine – valvice,
  • sir žar,
  • kislo zelje;
  • gluten, jajca
  • laktoza

 

TOREK,

2. 2. 2016

1. meni

  • ričet z mesom in zelenjavo,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten
  • gluten, lešnik, laktoza, jajca
 

 

2. meni

  • ješprenjeva juha z zelenjavo,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten
  • gluten, lešnik, laktoza, jajca
 

SREDA,

3. 2. 2016

1. meni

  • mleta pečenka s korenčkom,
  • kus-kus,
  • jabolko;

 

 

  • gluten

 

2. meni

  • zeliščni »funšterc«,
  • zelena solata,
  • mlečna rezina;
  • gluten, jajca, laktoza
 

ČETRTEK,

4. 2. 2016

1. meni

  • puranji zrezek v omaki,
  • skutni štrukelj,
  • zelenjavna priloga;
  • gluten

 

  • gluten, jajca, laktoza, soja

 

2. meni

  • skutni štrukelj,
  • zelenjava v omaki,
  • sadna kupa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten
  • laktoza
 

PETEK,

5. 2. 2016

1. meni

  • ražnjiči,
  • pire krompir,
  • paradižnik;

 

  • laktoza

 

2. meni

  • jajca,
  • pire krompir,
  • špinača,
  • sadje;
  • jajca
  • laktoza
  • laktoza, gluten
 

DAN

MENI

                  JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK

9. 2. 2016

1. meni

  • mesni tortelini,
  • smetanova omaka,
  • solata – pesa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja,žveplov dioksid,zelena
 

 

2. meni

  • špinačni tortelini,
  • smetanova omaka,
  • solata – pesa;
  • gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena
 

SREDA,

10. 2. 2016

1. meni

  • piščančja bedra,
  • mlinci,
  • banana;

 

  • gluten, jajca

 

2. meni

  • gobova juha,
  • ajdovi žganci,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • vsebuje sledi glutena
 

ČETRTEK,

11. 2. 2016

1. meni

  • rižota z mesom,
  • zelena solata s fižolom;
  • gluten
 

 

2. meni

  • zelenjavni polpeti v omaki,
  • mlinci,
  • zelena solata s fižolom;
  • gluten, žveplov dioksid, jajca, laktoza, oreščki
  • gluten, jajca
 

PETEK,

12. 2. 2016

1. meni

  • čevapčiči,
  • lepinja,
  • zelenjavna priloga,
  • gorčica, ajvar, kečap;

 

  • gluten vsebuje sezam

 

  • vsebuje gorčično seme

 

2. meni

  • zelenjavna lazanja,
  • rezina Monte;
  • gluten, laktoza, jajca
 

DAN

MENI

                JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

22 .2. 2016

1. meni

  • špageti po bolonjsko,
  • stročji fižol;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • jajčna omleta s sirom,
  • sirova štručka,
  • stročji fižol;
  • jajca, laktoza
  • gluten, laktoza, soja
 

TOREK,

23. 2. 2016

1. meni

  • pečenka,
  • čebulna omaka,
  • kmečki svaljki,
  • sadje;

 

 

  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

 

2. meni

  • fižolova juha z zelenjavo,
  • orehova potička;
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza, orehi
 

SREDA,

24. 2. 2016

1. meni

  • mineštra z zelenjavo,
  • krof s kremo;
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza
 

 

2. meni

  • kaneloni – feta, špinača,

 

  • kmečki svaljki,
  • sadje,
  • tatarska omaka;
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid, zelena
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
  • laktoza
 

ČETRTEK,

25. 2. 2016

1. meni

  • riba po dunajsko,
  • francoska solata;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza, gorčično seme, jajca
 

 

2. meni

  • bučkin pire,
  • jajčevci v omaki,
  • krof s kremo;
  • laktoza
  • gluten
  • gluten, jajca, laktoza
 

PETEK,

26. 2. 2016

1. meni

  • paprikaš,
  • zelenjavni riž,
  • rezina Frutabela;
  • gluten
 

 

2. meni

  • polnjena paprika z zelenjavo in s kašo,
  • mlečna pletenica,
  • rezina Frutabela;
  • jajca, laktoza, sledovi glutena
  • gluten, lakoza
 

DAN       

MENI

              JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

29. 2. 2016

1. meni

  • makaronovo meso,
  • solata;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • Čokolino,
  • skutna blazinica,
  • banana;
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

 

HLADNA MALICA – FEBRUAR 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajca in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

               JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAQJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

1. 2. 2016

1. meni

  • bela žemlja,
  • salama tirolka,
  • osje gnezdo,
  • kisla paprika;
  • gluten

 

  • gluten, jajca, soja, orehi

 

2. meni

  • bela žemlja,
  • maslo, med,
  • osje gnezdo;
  • gluten
  • laktoza
  • gluten, jajca, soja,orehi
 

TOREK,

2. 2. 2016

1. meni

  • piščančji burek,

 

  • navadni jogurt, jabolko,
  • zlata školjka;
  • gluten, laktoza, zelena, jajca
  • laktoza

 

 

2. meni

  • jabolčni burek,
  • sadni jogurt, jabolko,
  • zlata školjka;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza
  •  
 

SREDA,

3. 2. 2016

1. meni

  • makova blazinica,
  • sir, jabolko,
  • sveža salama,
  • žepek – gozdni sadež, vanilja;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • makova blazinica,
  • sir, kumarice,
  • jabolko,
  • žepek – gozdni sadež, vanilja;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

ČETRTEK,

4. 2. 2016

1. meni

  • bela štručka,
  • ogrska salama,
  • majoneza,
  • sveža zelenjava,
  • rezina Monte;
  • gluten

 

  • laktoza,jajca, gorčično seme, zelena

 

2. meni

  • bela štručka,
  • namaz Evrokrem,
  • tekoči sadni jogurt, sadje,
  • rezina Monte;
  • gluten
  • laktoza
  • laktoza
 

PETEK,

5. 2. 2016

1. meni

  • temna bombeta,
  • sir, sadje,
  • krof z marmelado,
  • zelenjavna salama;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca, sezam
 

 

2. meni

  • temna bombeta,
  • majoneza, različni siri,
  • krof z marmelado,
  • sadje;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca, sezam
 

DAN

 

MENI

                  JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

TOREK,

9. 2. 2016

1. meni

  • polžek pica,
  • sadje,
  • francoski rogljič;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten, laktoza, lešnik, jajca, oreščki, sezam
 

 

2. meni

  • polžek s sirom,
  • sadje,
  • francoski rogljič;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • gluten, laktoza, lešnik, jajca, oreščki, sezam
 

     SREDA,

    10. 2. 2016

 

1. meni

  • kajzerica,
  • puranja salama,
  • kumarice,
  • otroško pecivo;
  • gluten, sezam

 

 

  • gluten, sezam

 

2. meni

  • kajzerica,
  • topljeni sir,
  • jogurt, sadje,
  • otroško pecivo;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • laktoza
  • gluten, sezam
 

    ČETRTEK,

    11. 2. 2016

1. meni

  • štručka »kornšpic«,
  • suha salama,
  • sir,
  • rezina Frutabela,
  • desert;
  • gluten, sezam, soja, laktoza
  • laktoza

 

  • laktoza

 

2. meni

  • štručka »kornšpic«,
  • sir,
  • zelenjava,
  • rezina Frutabela,
  • desert;
  • gluten, sezam, soja
  • laktoza

 

 

  • laktoza

    PETEK,

   12. 2. 2016

1. meni

  • sirova štručka,
  • mortadela, sadje,
  • zelenjavni namaz,
  • žepek – jabolko, vanilja;
  • gluten, laktoza, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • sirova štručka
  • zeliščni namaz, sadje,
  • žepek – jabolko, vanilja;
  • gluten, laktoza, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

DAN

MENI

                 JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

22. 2. 2016

1. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • kraški zašinek,
  • mešana zelenjava,
  • spomladanska rožica;
  • gluten, laktoza

 

 

  • gluten, sezam

 

2. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • kisla smetana,
  • mešana zelenjava,
  • jajce,
  • spomladanska rožica;
  • gluten, laktoza
  • laktoza

 

  • jajca
  • gluten, sezam

 TOREK,

23. 2 .2016

1. meni

  • pica žepek,
  • jogurt,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
 

 

2. meni

  • pica vegi,
  • jogurt,
  • banana;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
 

  SREDA,

24. 2. 2016

1. meni

  • temna žemlja,
  • kuhana šunka,
  • smetanov namaz,
  • sadje,
  • čokolada Milka;
  • gluten, soja

 

  • laktoza

 

2. meni

  • temna žemlja,
  • sir ,
  • smetanov namaz,
  • sadje,
  • čokolada-Milka;
  • gluten, soja
  • laktoza
  • laktoza
 

ČETRTEK,

25. 2. 2016

1. meni

  • hot-dog štručka,
  • mešana salama,
  • sadje,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten

 

 

  • gluten, jajca, laktoza

 

2. meni

  • hot-dog štručka,
  • maslo, marmelada,
  • sadje,
  • buhtelj s čokolado;
  • gluten
  • laktoza

 

  • gluten, jajca, laktoza

PETEK,

26. 2. 2016

1. meni

  • žemlja,
  • pašteta,
  • sadje, mlečna rezina;
  • gluten
  • sledovi soje
 

 

2. meni

  • blazinica z olivam,
  • tekoči jogurt;
  • sadje, mlečna rezina
  • gluten, sezam
  • laktoza
 

DAN

MENI

                   JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PONEDELJEK,

29. 2. 2016

1. meni

  • makovka,
  • piščančja poli salama,
  • sir, kumarice,
  • koruzni žepek s sirom;
  • gluten, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • makovka,
  • tekoči sadni jogurt,
  • koruzni žepek s sirom,
  • jabolko;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 
Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.