Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – april 2018

23. 3. 2018

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC APRIL

TOPLA MALICA – APRIL 2018

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc in sezama.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

 

DAN MENI                    JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
TOREK,

3.4.2018

1. meni ·         tortelini,

·         smetanova omaka,

·         pesa;

·         gluten, jajca

·         gluten, jajca, laktoza, oreščki, sezam

  2. meni ·         bučkina kremna juha,

·         kruhove kocke,

·         pecivo (ladjica);

·         gluten, laktoza

·         gluten

·         gluten, jajca, laktoza, oreščki, sezam

SREDA,

4.4.2018

1. meni ·         zrezek v omaki,

·         skutni štrukelj,

·         zelenjavna priloga;

·         gluten

·         laktoza, jajca, gluten, soja, oreščki, sezam

  2. meni ·         skutni štrukelj,

·         zelenjavna priloga;

·         laktoza, jajca, gluten, soja, oreščki, sezam

 

ČETRTEK,

5.4.2018

1. meni ·         piščančja bedra,

·         kmečki svaljki,

·         sadje;

·

·         gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

  2. meni ·         kmečki svaljki,

 

·         paradižnikova omaka,

·         sadje,

·         mlečna rezina;

·         gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

·         gluten

PETEK,

6.4.2018

1. meni ·         čevapčiči,

·         lepinja,

·         zelenjavna priloga,

·         gorčica;

·

·         gluten, sezam

 

·         gorčično seme

  2. meni ·         sir za žar,

·         lepinja,

·         zelenjavna priloga,

·         ajvar

·         laktoza

·         gluten, sezam

 

DAN MENI               JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

9.4.2018

1. meni ·         rižota z mesom,

·         solata;

·         gluten
  2. meni ·         rižev narastek z rozinami,

·         sadna kupa;

·         jajca, laktoza, arašidi, oreščki, sezam

·         laktoza

TOREK,

10.4.2018

1. meni ·         mesni burek,

·         tekoči jogurt,

·         sadje;

·         gluten, jajca, laktoza, soja

 

  2. meni ·         skutni burek,

·         tekoči jogurt,

·         sadje;

·         gluten, laktoza, jajca, soja

 

SREDA,

11.4.2018

1. meni ·         zrezek po dunajsko,

·         pečen krompirček,

·         paradižnik solata;

·         gluten, jajca, laktoza
  2. meni ·         kaneloni s sirom,

·         pečen krompirček,

·         paradižnik solata;

·         gluten, jajca,laktoza, listna zelena,soja, oreškov, sezam
ČETRTEK,

12.4.2018

1. meni ·         puranja nabodala,

·         testenine (valvice),

·         solata (stročji fižol);

·

·         gluten vsebuje sledove jajc in soje

  2. meni ·         stročji fižol s krompirjem in smetanova omako,

·         žepek (vanilja-jabolko);

·

 

·         gluten, laktoza

PETEK,

13.4.2018

1. meni ·         mesna kroglica,

·         paradižnik omaka,

·         pire krompir,

·         krof z marmelado;

·

·         gluten

·         laktoza

·         gluten, laktoza, jajca, sezam

  2. meni ·         čokolešnik z mlekom,

·         banana,

·         marmeladni krof

·         laktoza, soja, gluten, lešnik

·         gluten, laktoza, jajca, sezam

DAN MENI                JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

16.4.2018

1. meni ·         golaž,

·         polenta,

·         sadje;

·         gluten

·         gluten, soja

 

 

2. meni ·         omleta s sirom,

·         solata,

·         sadje;

·         jajca, laktoza
TOREK,

17.4.2018

1. meni ·         tuna v omaki,

·         metuljčki,

·         sadje;

·         gorčično seme, raki in ribe

·         gluten, jajca, soja

  2. meni ·         topel paradižnik,

·         njoki,

·         sirova štručka;

·         jajca

·         gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

SREDA,

18.4.2018

1 . meni ·         mleta pečenka,

·         pražen krompir,

·         mešana solata;

·
  2. meni ·         polpeti,

·         pražen krompir,

·         mešana solata;

·         gluten, žveplo dioksid, jajca, laktoza, oreščki
ČETRTEK,

19.4.2018

1. meni ·         ragu,

·         riž,

·         jabolka;

·         gluten

 

  2. meni ·         jagodni cmok,

·         domači kompot;

·         gluten, jajca, laktoza
PETEK,

20.4.2018

1. meni ·         pica žepek,

·         skuta s podloženim sadjem,

·         sadje;

·         gluten, laktoza

 

 

  2. meni ·         sirni polžek,

·         skuta s podloženim sadjem,

·         sadje;

·         gluten, jajca, laktoza,soja

·         laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

23.4.2018

1. meni ·         špageti,

·         haše omaka,

·         mešana solata;

·         gluten, jajca

·         gluten

  2. meni ·         sir po dunajsko,

·         francoska solata,

·         mešana solata;

·         laktoza, jajca,gluten

·         gluten, jajca, gorčično seme

TOREK,

24.4.2018

1. meni ·         zrezek v omaki,

·         pečeni krompirček z drobnjakom,

·         mešano sadje;

·         gluten

 

 

 

  2. meni ·         sir za žar,

·         pečen krompirček z drobnjakom,

·         mešano sadje;

·         laktoza
SREDA,

25.4.2018

1. meni ·         mineštra,

·         pecivo (osje gnezdo);

 

·         gluten

·         gluten, jajca, orehi, soja

  2. meni ·         orehov štrukelj,

·         kompot;

·         gluten, jajca, laktoza, orehi
ČETRTEK,

26.4.2018

1. meni ·         mesni kaneloni,

·         francoska solata;

·         gluten, jajca, listna zelena, laktoza

·         jajca, gorčična semena, laktoza

  2. meni ·         kaneloni,

·         francoska solata

·         gluten, jajca, listna zelena, laktoza

·         jajca, gorčična semena, laktoza


HLADNA MALICA – APRIL 2018

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, jajc in sezama.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

 

DAN MENI           JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
TOREK,

3.4. 2018

1. meni ·         pica  polžek,

·         tekoči sadni jogurt,

·         jabolka;

·         gluten, jajca, laktoza

 

 

  2. meni ·         sirni polžek,

·         tekoči sadni jogurt,

·         jabolka;

·         gluten, jajca, laktoza

 

 

SREDA,

4.4.2018

1. meni ·         bela žemlja,

·         bržola,

·         sadje,

·         mlečna rezina;

·         gluten

 

 

 

  2. meni ·         bela žemlja,

·         mlečni namaz (rukola, paprika),

·         sadje,

·         mlečna rezina;

·         gluten

 

 

ČETRTEK,

5.4.2018

1. meni ·         mlečna sirova štručka,

·         posebna piščančja salama,

·         mlečni napitek,

·         sadje;

·         gluten, laktoza, sezam

 

 

  2. meni ·         mlečna sirova štručka,

·         namaz humus,

·          mlečni napitek,

·         sadje;

·         gluten, laktoza, sezam

 

PETEK,

6.4.2018

1. meni ·         štručka stoletna s semeni,

·         alpska salama,

·         solata, sir

·         orehova potička,

·         mešano sadje;

·         gluten, laktoza

 

·         laktoza

·         gluten, jajca, soja, orehi

  2. meni ·         štručka stoletna s semeni,

·         tekoči jogurt,

·         orehova potička,

·         mešano sadje;

·         gluten, sezam,

 

·         gluten, jajca, soja, orehi

DAN MENI                   JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI  PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

9.4.2018

1. meni ·         koruzna štručka,

·         mortadela z olivami, paradižnik,

·         krof z vaniljevo kremo,

·         sadje;

·         gluten, soja, sezam

 

 

·         gluten, jajca, laktoza

 

  2. meni ·         koruzna štručka

·         topljeni sir,

·          krof z vaniljevo kremo,

·         sadje;

·         gluten, soja sezam

·         laktoza

·         gluten, laktoza, jajca

 

TOREK,

10.4.2018

1. meni ·         mesni burek,

 

·         jogurt v lončku,

·         sadna rezina,

·         mešano sadje;

·         gluten, jajca, listna zelena,

 

 

  2. meni ·         skutni burek,

·         jogurt v lončku,

·         sadna rezina,

·         mešano sadje;

·         gluten, laktoza, jajca

 

 

SREDA,

11.4.2018

1. meni ·         bela štručka,

·         tuna namaz, sveža zelenjava,

 

·         žepek – lešnik

·         melona;

·         gluten

·         laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

·         gluten

  2. meni ·         bela štručka,

·         različni sir (edamec, gaudar),

·         žepek -lešnik

·         melona;

·         gluten

·         laktoza

·         gluten

ČETRTEK,

12.4.2018

1. meni ·         mlečna pletenica,

·         zelenjavna salama, sadje,

·         rogljič z marmelado;

·         gluten, laktoza

 

·         gluten, sezam

  2. meni ·         mlečna pletenica,

·         napitek Ego z žiti, sadje,

·         rogljič z marmelado;

·         gluten, laktoza,

 

·         gluten, sezam

PETEK,

13. 4. 2018

1. meni ·         črna  žemlja,

·         mešana salama, sv. kumarice,

·         sir, mlečni napitek,

·         sadje;

·         gluten

 

·         laktoza

  2. meni ·         črna žemlja,

·         skuta,

·         mlečni napitek,

·         sadje;

·         gluten

 

 

DAN MENI                      JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO SNOVI ALI ALERGENE
PONEDELJEK,

16.4.2018

1. meni ·         makovka,

·         kuhan pršut,

·         mlečna rezina,sadje;

·         gluten, laktoza
  2. meni ·         makovka,

·         sir, kumarice,

·         mlečna rezina, sadje

·         gluten, laktoza
TOREK,

17.4.2018

1. meni ·         pica žepek,

·         tekoči navadni jogurt,

·         jabolka;

·         gluten, laktoza

 

  2. meni ·         kraljeva štručka,

·         sadna skuta,

·         jabolka;

·         gluten, laktoza, jajca

·

 

SREDA,

18.4.2018

1. meni ·         temna bombeta,

·         puranja salama,

·         topljeni sir, sadje,

·         sadna rezina ;

·         gluten

 

·         laktoza

    ·         temna bombeta,

·         topljeni sir, zelenjava, sadje,

·         sadna rezina;

·         gluten

·         laktoza

 

ČETRTEK,

19.4.2018

1. meni ·         kajzerica,

·         ogrska salama,

·         sadje (ananas, melona),

·         pecivo ladjica;

·         gluten, laktoza, sezam

 

 

 

 

  2. meni ·         kajzerica,

·         smetanov mlečni namaz,

·         sadje (ananas, melona),

·         pecivo ladjica;

·         gluten, laktoza sezam gluten,

 

·         lešnik

PETEK,

20.4.2018

1. meni ·         bela žemlja,

·         pašteta,

·         mešano sadje,

·         jabolčna pita;

·         gluten

 

 

·         laktoza

  2. meni ·         bela žemlja,

·         sir edamec, kumarice,

·         mešano sadje,

·         jabolčna pita;

·         gluten

·         laktoza

 

·         gluten, laktoza

DAN MENI                    JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

23.4.2018

1. meni ·         okrogla pica s sirom in šunko,

·         sadje,

·         mešani sadni jogurt v lončku;

·         gluten, laktoza, sezam

 

 

 

  2. meni ·         okrogla pica s sirom,

·         sadje,

·         mešani sadni jogurt v lončku;

·         gluten

·         laktoza

 

 

TOREK,

24.4.2018

1. meni ·         ajdova žemlja,

·         mešana salama,

·         sveža zelenjava, sadje,

·         rešetka jogurt-malina;

·         gluten, sezam

 

 

·         gluten, laktoza, jajca

  2. meni ·         mlečna pletenica,

·         viki krema,

·         rešetko jogurt-malina,

·         sadje;

·         gluten, laktoza

·         laktoza

·         gluten, laktoza, jajca

SREDA,

25.4.2018

1. meni ·         štručka hot- dog,

·         mešana salama,

·         zelenjava, sadje,

·         mešano (mlečna čokolada, sadna rezina …);

·         gluten
  2. meni ·         štručka hot-dog

·         rezani sir,

·         zelenjava, sadje,

·         mešano (mlečna, sadna rezina…);

·         gluten

·         laktoza

ČETRTEK,

26.4.2018

1. meni ·         bela štručka,

·         tuna namaz z zelenjavo,

·         mlečni napitek, sadje;

·         gluten

·         jajca, laktoza, gorčična semena

  2. meni ·         bela štručka,

·         avokadov namaz,

·         mlečni napitek,

·         sadje

·         gluten

 

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.