Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Izposoja gradiva iz šolske knjižnice

24. 11. 2020

Spoštovani dijaki!

Bi radi brali ali pa potrebujete gradivo za delo pri pouku?

Zaradi trenutne situacije in šolanja na daljavo, je tudi delo šolske knjižnice nekoliko spremenjeno in omejeno. Kljub vsemu pa menim, da knjige ne smejo predolgo samevati na policah, saj to ni njihov namen. Zato  vas obveščam, da si je

od SREDE, 25. novembra 2020 dalje

mogoče izposoditi gradivo iz naše šolske knjižnice.

Seveda z upoštevanjem vseh predpisanih priporočil NIJZ.

Knjige lahko naročite preko e-pošte (knjiznica@stps-trbovlje.si) ali po telefonu (03 56 33 462). Sporočite mi avtorja in/ali naslov željene knjige skupaj s svojim imenom, priimkom in oddelkom. Knjige bom pripravila, vi pa jih ob dogovorjenem času prevzamete pri informatorju na glavnem vhodu v šolo.

Vrnete lahko tudi knjige, ki ste si jih izposodili pred zaprtjem šole. Knjige prinesete v vrečki in jih pustite pri informatorju na vhodu.

Vrnjene knjige gredo v karanteno, vsaj za 3 dni; zaposleni se strogo držimo priporočil NIJZ zato je skrb za okužbo minimalna oz. jo ni.

Razpoložljivost in dostopnost željene knjige lahko preverite tudi v COBISS+ katalogu šolske knjižnice (https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search). Pod iskalni niz vpišite naslov knjige ali avtorja; pod knjižnice vpišite Trbovlje in iz seznama izberite našo šolo ali pa direktno vpišite STPSTR; potrdite s POIŠČI in prikaže se vam izpis zadetkov, na desni strani pa ali je gradivo prosto ali izposojeno.

Lepo vas pozdravljam in vam želim uspešno delo na daljavo še naprej. Upam pa, da se čimprej spet srečamo v šoli.

Knjižničarka                                                                                                 

Natalija Perko

Dostopnost