Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

DIJAKI STPŠ SO OBISKALI DOM UPOKOJENCEV FRANCA SALAMONA TRBOVLJE

16. 3. 2023

Dijaki STPŠ in dom upokojencev
Tekmovalci v metanju na koš in naš Domen.

9. marca, ravno med dnevom žena in dnevom mučenikov, smo se dijaki in učitelji odpravili popestriti dopoldan starejšim občanom v domu upokojencev. Dijaki so pripravili animacijski program, s katerim so želeli starejšim polepšati dan. Nekaj varovancev je z nami delilo dogodke in utrinke iz časov, ko so bili stari enako kot dijaki. Najbolj športni so se izkazali pri metanju na koš, najpogumnejši pa sodelovali v kvizu »paket presenečenja«.

Skozi celoten program nas je spremljala glasba v živo. Dijaki so z veseljem pogledali v svoj repertoar in zaigrali nekaj pesmi, ki so jih poznali vsi. Vsak izmed udeležencev je dobil v spomin šolski obesek, ki so ga izdelali naši strojniki in gumb za srečo. Zmagovalci v posameznih igrah pa so dobili tudi praktične nagrade. Občutek, s katerim smo končali naše srečanje, je bil neprecenljiv, saj smo odšli polni lepih vtisov in srečnih spominov. Zagotovo nam bo ta dogodek vsem ostal v lepem spominu in se že veselimo ponovnega snidenja.


Vsem zaposlenim in varovancem v domu upokojencev Franca Salamona Trbovlje se iz srca zahvaljujemo za prijaznost in gostoljubje, ki so nam ga izkazali <3.

Eva Sobočan, Božana Kos in Simona Izgoršek

Dostopnost