Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Dijak Jaša Jovan ponovno odličen v krosmintonu

21. 10. 2016

Jaša Jovan, dijak 3. letnika programa tehnik računalništva, je ponovno  prejel odličja na kar dveh mednarodnih tekmovanjih. V nadaljevanju si lahko več preberete o njegovih uspehih.

pjimage

24. septembra je v dvorani Polaj v Trbovljah potekal 5. mednarodni turnir Trbovlje Open v krosmintonu. Udeležili so se ga tekmovalci iz štirih držav (Hrvaška, Madžarska, Srbija, Slovenija). Skupno je na turnirju nastopilo 64 igralcev, ki so tekmovali v osmih različnih kategorijah. Jaša Jovan, igralec domačega kluba ŠD Speed Trbovlje in dijak tretjega letnika programa tehnik računalništva, je v odrasli moški kategoriji izpadel v četrtfinalu. V kategoriji dvojic pa sta skupaj z Danajo Knez iz Krosminton kluba Radeče osvojila tretje mesto.

15. in 16. oktobra pa se je Jaša Jovan skupaj s krosminton ekipo iz Radeč udeležil mednarodnega turnirja za 500 točk v Somborju v Srbiji. Slovenski igralci so bili zelo uspešni in v mladinskih kategorijah pobrali skoraj vsa odličja. Jaša je nastopil v odrasli moški kategoriji in si po odličnih dvobojih priboril tretje mesto. S sotekmovalko Danajo Knez pa sta v kategoriji mešanih dvojic premagala vse nasprotnike in osvojila prvo mesto.

Jaši iskreno čestitamo in mu želimo še veliko uspehov v bodoče.

Dostopnost