Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – februar 2017

27. 1. 2017

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC FEBRUAR

TOPLA MALICA – FEBRUAR 2017

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
SREDA,

1. 2. 2017

1. meni §  rižota z mesom,

§  mešana solata;

§  gluten
2. meni §  riž,

§  sveža zelenjava v paradižnikovi omaki,

§  mešana solata;

 

§  gluten

ČETRTEK,

2. 2. 2017

1. meni §  piščančji zrezek po dunajsko,

§  testenine,

§  jabolka;

§  gluten, jajca

 

§  gluten, jajca

2. meni §  sir po dunajsko,

§  testenine,

§  jabolka;

§  laktoza, jajca, gluten
PETEK,

3. 2. 2017

1. meni §  pečenka v lastnem soku,

§  krompir v kosih s petršiljem,

§  zeljnata  solata s fižolom;

2. meni §  jajčna omleta s sirom,

§  zeljnata solata s fižolom;

§  laktoza, jajca
DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO  ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

6. 2. 2017

1. meni §  makaronovo meso,

§  solata (rdeča pesa);

§  gluten, jajca
2. meni §  testenine,

§  šampinjoni v smetanovi omaki z bovizolo,

§  solata (rdeča pesa);

§  gluten, jajca

§  gluten, jajca

TOREK,

7. 2. 2017

1. meni §  goveji zrezek po lovsko,

§  kruhov cmok,

§  naši;

§  gluten, gorčično seme

§  laktoza, gluten, jajca, zelena, oreščki, soja

2. meni §  polnjena paprika,

§  paradižnikova omaka,

§  naši;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten

SREDA,

8. 2. 2017

PRAZNIK
ČETRTEK,

9. 2. 2017

1. meni §  pica burek,

 

§  jogurt,

§  hruška;

§  gluten, jajca, oreščki, soja

§  laktoza

 

2. meni §  jabolčni burek,

§  jogurt,

§  hruška;

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

PETEK,

10. 2. 2017

1. meni §  mesna kroglica,

§  polenta,

§  mandarina;

§  gluten

§  gluten

2. meni §  orehov štrukelj,

§  domači mešani  kompot

§  gluten, jajca, orehi, laktoza
DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJOALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

13. 2. 2017

1. meni §  zrezek v naravni omaki,

§  pečen krompirček,

§  zelenjavna priloga;

§  gluten
2. meni §  zelenjavna lazanja,

§  sadje;

§  gluten, jajca, laktoza
TOREK,

14. 2. 2017

1. meni §  špageti po bolonjsko,

§  solata;

§  gluten, jajca
2. meni §  carski praženec,

§  kompot;

§  laktoza, jajca
SREDA,

15. 2. 2017

1. meni §  pasulj z mesom,

§  skutni navitek;

§  gluten

§  gluten, laktoza

2. meni §  zelenjavni ražnjiči,

§  sir za žar,

§  žitna rezina;

 

§  laktoza

ČETRTEK,

16. 2. 2017

1. meni §  piščančja bedra,

§  mlinci,

§  solata;

 

§  gluten, jajca

2. meni §  jajca,

§  špinača,

§  domači pire krompir;

§  jajca

§  laktoza

§  laktoza

PETEK,

17. 2. 2017

1. meni §  paprikaš,

§  njoki,

§  sadje (kivi);

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

2. meni §  skutne palačinke (preliv legir),

§  sadje (kivi)

§  jajca, laktoza, gluten
DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

20. 2. 2017

1. meni §  junčji  golaž z zeljem,

§  osje gnezdo,

§  gluten

§  gluten, jajca, orehi

2. meni §  krompirjev golaž,

§  osje gnezdo;

§  gluten

§  gluten, jajca, orehi

TOREK,

21. 2. 2017

1. meni

 

 

§  kaneloni (šunka, sir),

 

§  korenjevi široki rezanci,

§  mešano sadje;

§  gluten, jajca, laktoza, zelena, soja, oreščki

§  gluten, jajca

2. meni §  mlečna kaša s suhimi slivami,

§  sadno- zelenjavni napitek;

§  jajca, laktoza

§  laktoza

SREDA,

22. 2. 2017

1. meni §  goveji file stroganov z gobicam,

§  riž,

§  mešana solata;

§  gluten, gorčično seme
2. meni §  puranji  zrezek v omaki,

§  skutni štrukelj,

§  solata;

§  gluten

§  gluten, jajca, laktoza, soja, oreščki

ČETRTEK,

23. 2. 2017

1. meni §  čevapčiči,

§  lepinja,

§  priloga (paradižnik, paprika),

§  gorčica, ajvar;

 

§  gluten

 

§  gorčično seme

2. meni §  topli paradižnik,

§  njoki,

§  mlečna rezina  Kinder Milch-Schnitte;

§  jajca

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

PETEK,

24. 2. 2017

1. meni §  njoki,

 

§  milanska omaka,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

§  gluten

2. meni §  fižolova juha z zelenjavo,

§  polnjena palačinka z marmelado

§  gluten, jajca

§  gluten, jajca, laktoza

 

 

HLADNA MALICA – FEBRUAR 2017

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Polbeli kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Stoletni kruh: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
SREDA,

1. 2. 2017

1. meni §  štručka diafit,

§  suha salama,

§  sveža zelenjava (paprika),

§  žitna rezina,

§  naši;

§  gluten

 

2. meni §  štručka diafit,

§  mlečni smetanov namaz z zelišči,

§  žitna rezina,

§  naši;

§  gluten

§  laktoza

ČETRTEK,

2. 2. 2017

1. meni §  bela žemlja,

§  mortadela,

§  sir,

§  kumarice,

§  temni polnozrnati rogljič z marmelado,

§  klementina;

§  gluten

 

§  laktoza

§  gorčična semena

§  gluten, laktoza

2. meni §  kraljeva štručka,

§  temni polnozrnati rogljič z marmelado,

§  tekoči jogurt,

§  klementina;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

PETEK,

3. 2. 2017

1. meni §  mlečna sirova štručka,

§  piščančja salama,

§  mlečni napitek,

§  ananas;

§  gluten, laktoza, sezam

 

§  laktoza

2. meni §  mlečna sirova štručka,

§  sir (gaudar),

§  mlečni napitek,

§  ananas

§  gluten, laktoza, sezam

§  laktoza

§  laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

6. 2. 2017

1. meni §  graham štručka,

§  pečen pršut,

§  tekoči jogurt,

§  banana;

§  gluten

§

§  laktoza

 

2. meni §  kajzerica,

§  sadna skuta,

§  tekoči jogurt,

§  banana;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

§  laktoza

TOREK,

7. 2. 2017

1. meni §  mesni burek,

§  mlečna rezina Monte,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza, zelena, jajca, soja
2. meni §  žitno pekovsko pecivo,

§  mlečna rezina Monte,

§  jogurt,

§  jabolka;

§  gluten, jajca, laktoza

 

§  laktoza

SREDA,

8. 2. 2017

PRAZNIK
ČETRTEK,

9. 2. 2017

1. meni §  temna žemlja,

§  zelenjavna salama,

§  sir edamec,

§  čokoladni navihanček,

§  sadje;

§  gluten, soja

 

§  laktoza

§  gluten, lešnik,laktoza,

jajca, orešček, sezam

2. meni §  temna žemlja,

§  maslo,

§  marmelada,

§  čokoladni navihanček,

§  sadje;

§  gluten, soja

§  laktoza

§  1111

§  gluten, lešnik, laktoza,

jajca, orešček, sezam

PETEK,

10. 2. 2017

1. meni §  bela štručka,

§  tunin namaz z zelenjavo,

 

§  skuta s podloženim sadjem,

§  melona;

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

§  laktoza

2. meni §  bela štručka,

§  topljeni sir,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  melona;

§  gluten

§  laktoza

§  laktoza

 

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

13. 2. 2017

1. meni §  koruzna štručka,

§  piščančja salama,

§  mlečni napitek,

§  hruška;

§  gluten

 

§  laktoza

2. meni §  koruzna štručka,

§  sir,

§  mlečni napitek,

§  hruška;

§  gluten

§  laktoza

§  laktoza

TOREK,

14. 2. 2017

1. meni §  polžek pica,

§  mini krof z marmelado,

§  tekoči jogurt z žiti,

§  kivi;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

2. meni §  sirni polžek,

§  mini krof z marmelado,

§  tekoči jogurt z žiti,

§  kivi;

§  gluten, jajca, laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

SREDA,

15. 2. 2017

1. meni §  polnozrnata blazinica s posipom,

§  puranja salama, sveža zelenjava,

§  rezina Milka Wafelini,

§  melona;

§  gluten, laktoza
2. meni §  polnozrnata blazinica s posipom,

§  sir fitaki,

§  rezina Milka Wafelini,

§  melona;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

ČETRTEK,

16. 2. 2017

1. meni §  štručka hotdog,

§  sveža salama,

§  sir, kumarice,

§  polnozrnata borovničeva palčka,

§  mešano sadje;

§  gluten

 

§  laktoza, gorčično seme

§  gluten, laktoza, jajca

§

2. meni §  štručka hotdog,

§  namaz (rukola, paprika),

§  polnozrnata borovničeva palčka,

§  mešano sadje;

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

PETEK,

17. 2. 2017

1. meni §  makova štručka,

§  alpska salama,

§  sadni jogurt,

§  kaki;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

2. meni §  bombeta,

§  namaz viki krema,

§  sadni jogurt,

§  kaki

§  gluten

§  laktoza, lešnik

§  laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

20. 2. 2016

1. meni §  pletenica,

§  budjola,

§  sir,

§  osje gnezdo,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

 

2. meni §  pletenica,

§  maslo,

§  med,

§  osje gnezdo,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

 

§  gluten, jajca, laktoza

TOREK,

21. 2. 2016

1. meni §  okrogla pica (sir, šunka),

§  različni okusi  jogurtov,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

2. meni §  okrogla pica (sir),

§  različni okusi jogurtov,

§  jabolka;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

SREDA,

22. 2. 2017

1. meni §  temna štručka,

§  piščančja salama,

§  sir,

§  žepek (gozdni sadež, vanilja),

§  klementina;

§  gluten

 

§  laktoza

§  gluten, laktoza

2. meni §  temna štručka,

§  topljeni sir,

§  žepek (gozdni sadež, vanilja),

§  klementina;

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, laktoza

ČETRTEK,

23. 2. 2017

1. meni §  štručka kornšpic,

§  mešana salama,

§  sir,

§  rezina Kinder Pingui,

§  sadje;

§  gluten, sezam

 

§  laktoza

 

 

2. meni §  blazinica z olivami,

§  tekoči napitek,

§  rezina Kinder Pingui,

§  sadje;

§  gluten

§  laktoza

PETEK,

24. 2. 2017

1. meni §  bela žemlja,

§  pašteta,

§  krof z vaniljo,

§  mešano sadje;

§  gluten

§  sledi soje

§  gluten, jajca

2. meni §  bela žemlja,

§  sir, kumarice,

§  sadno-žitna rezina,

§  mešano sadje

§  gluten

§  laktoza, gorčična semena

 

 

 

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.