Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – november 2016

24. 10. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC NOVEMBER

TOPLA MALICA – NOVEMBER 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI      JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

7.11.2016

1. meni §  pica žepek,

§  tekoči jogurt,

§  žitna rezina,

§  jabolko;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

2. meni §  njoki,

 

§  smetanova omaka,

§  žitna rezina,

§  jabolko;

§  gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

§  gluten, laktoza

TOREK,

8.11.2016

1. meni §  makaronovo meso,

§  zelena solata s fižolom;

§  gluten, jajca
2. meni §  funšterc,

§  zelena solata s fižolom,

§  laktoza, gluten, jajca
SREDA,

9.11.2016

1. meni §  zrezek v omaki,

§  pečen krompirček,

§  sadje;

§  gluten
2. meni §  zelenjavni polpeti,

 

§  naravna omaka,

§  pečen krompirček,

§  sadje;

§  gluten, žveplov dioksid, laktoza, jajca, oreščki

§  gluten

ČETRTEK,

10.11.2016

1. meni §  jota z mesom,

§  mlečna sirova štručka;

§  gluten

§  gluten, laktoza, sezam

2. meni §  gobovi kaneloni,

§  francoska solata;

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza, jajca, gorčično seme

PETEK,

11.11.2016

1. meni §  piščančja bedra,

§  mlinci,

§  rdeče dušeno zelje;

 

§  gluten, jajca

2. meni §  mlinci,

§  rdeče dušeno zelje,

§  jajca,

§  mlečna rezina

§  gluten, jajca

 

§  jajca

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

14.11.2016

1. meni §  špageti po milansko,

§  kitajsko zelje;

§  gluten, jajca
2. meni §  lazanja z zelenjavo,

§  kitajsko zelje;

§  gluten, jajca, laktoza
TOREK,

15.11.2016

1. meni §  goveji zrezek z zelenjavno,

§  skutni štrukelj;

§  gluten, gorčično seme

§  gluten, laktoza, jajca

2. meni §  skutni štrukelj,

§  kompot;

§  gluten, laktoza, jajca
SREDA,

16.11.2016

1. meni §  čevapčiči,

§  lepinja,

§  gorčica, ajvar,

§  paradižnik;

 

§  gluten

§  gorčično seme

2. meni §  Čokolešnik,

§  mleko,

§  mlečna sirova štručka,

§  sadje;

§  lešnik, laktoza, gluten

§  laktoza

§  gluten, laktoza, sezam

ČETRTEK,

17. 11. 2016

1. meni §  golaž,

§  marmeladni rogljič,

§  sadje;

§  gluten

§  gluten

2. meni §  jajčna omleta s sirom,

§  marmeladni rogljič,

§  solata;

§  laktoza, jajca

§  gluten

PETEK,

18.11.2016

1. meni §  hrenovka,

§  špinača,

§  pire krompir;

 

§  laktoza

§  laktoza

2. meni §  sataraš,

§  kruhov cmok,

 

§  desert

§  jajca

§  laktoza, gluten, jajca, listna zelena, oreščki

§  laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

21.11.2016

1. meni §  pečenka v lovski omaki,

§  metuljčki,

§  solata;

§  gluten, gorčično seme

§  gluten, jajca

2. meni §  polpeti (brokoli-cvetača),

 

§  metuljčki,

§  solata;

§  gluten, laktoza, jajca

žveplov dioksid oreščki

§  gluten, jajca

TOREK,

22.11.2016

1. meni §  njoki,

 

§  haše,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, jajca,

žveplov dioksid

§  gluten

2. meni §  skutni burek,

§  jogurt,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

SREDA,

23.11.2016

1. meni §  piščančja rižota,

§  solata;

§  gluten

 

2. meni §  polnjeni cmoki,

§  domači kompot;

§  gluten, žveplov dioksid,

§  laktoza, jajca

ČETRTEK,

24.11.2016

1. meni §  mesno-zelenjavna enolončnica s čičeriko,

§  palačinka z  viki kremo;

§  gluten, laktoza, jajca

 

§  gluten, jajca, laktoza, lešnik

2. meni §  krompirjev golaž,

§  palačinka z viki kremo;

§  gluten

§  gluten, jajca, laktoza, lešnik

PETEK,

25.11. 2016

1. meni §  zrezek po dunajsko,

§  pražen krompir,

§  solata;

§  jajca, gluten

 

2. meni §  sir za žar,

§  špinačni rezanci,

§  solata

§  laktoza

§  gluten

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

28.11.2016

1. meni §  rižota,

§  mešana solata;

§  gluten

 

2. meni §  zelenjavni ražnjiči,

§  riž,

§  skuta s podloženim sadjem;

 

 

§  laktoza

TOREK,

29.11.2016

1. meni §  goveji tortelini,

 

§  smetanova omaka,

§  solata;

§  gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena

§  gluten, laktoza

2. meni §  sirni tortelini,

 

§  smetanova omaka,

§  solata;

§  gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena

§  laktoza, gluten

SREDA,

30.11.2016

1. meni §  mesna kroglica,

§  paradižnikova omaka,

§  polenta,

§   sadje;

 

§  gluten

§  gluten

2. meni §  stročji fižol s krompirjem,

§  orehov štrukelj

 

§  gluten, jajca, laktoza, orehi

 

HLADNA MALICA – NOVEMBER 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

7.11.2016

1. meni §  bela žemlja,

§  piščančja pašteta,

§  skuta s podloženim sadjem,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

 

2. meni §  bela žemlja,

§  namaz (sadna skuta),

§  sadni jogurt, sadje;

§  gluten

§  laktoza

§  laktoza

TOREK,

8.11.2016

1. meni §  pica burek,

 

§  navadni jogurt, sadje;

§  gluten, jajca, soja, oreščki

§  laktoza

2. meni §  jabolčni burek,

 

§  sadni jogurt, sadje;

§  gluten, jajca, laktoza, oreščki

§  laktoza

SREDA,

9.11.2016

1. meni §  temna štručka,

§  ogrska salama, kumarice,

§  skutni žepek, sadje;

§  gluten

§  gorčična semena

§  gluten, laktoza

2. meni §  temna štručka, edamec, kumarice,

§  skutni žepek, sadje;

§  gluten, laktoza

§  gluten, laktoza

ČETRTEK,

10.11.2016

1. meni §  polnozrnata blazinica s posipom,

§  posebna piščančja salama,

§  mlečna rezina,

§  sadje;

§  gluten, laktoza
2. meni §  polnozrnata blazinica s posipom,

§  tekoči sadni jogurt,

§  mlečna rezina,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

PETEK,

11.11.2016

1. meni §  mlečna sirova štručka,

§  zelenjavna salama,

§  sveža zelenjava,

§  jabolčni žepek,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, sezam

 

 

§  gluten, laktoza

2. meni §  mlečna sirova štručka,

§  topljeni sir,

§  jabolčni žepek, sadje;

§  gluten, laktoza, sezam

§  laktoza

§  gluten, laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

14.11.2016

1. meni §  ržena žemlja,

§  budjola, sir gaudar,

§  žitna rezina,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

2. meni §  ržena žemlja,

§  sir gaudar, kumarice,

§  žitna rezina,

§  sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

TOREK,

15.11.2016

1. meni §  pica polžek,

§  jogurt,

§   borovničeva palčka,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, jajca

§  laktoza

§  gluten, laktoza, jajca, oreščki, sezam

2. meni §  sirni polžek,

§  jogurt,

§  borovničeva palčka,

§  sadje;

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

§  gluten, laktoza, jajca

SREDA,

16.11.2016

1. meni §  štručka  hot dog,

§  tuna namaz z zelenjavo,

 

§  mini krof z marmelado,

§  sadje;

§  gluten

§  gluten, laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  štručka s hrenovko hot dog,

§  viki krema,

§  mlečna pletenica, jogurt, sadje;

§  gluten

§  laktoza, arašidi, oreščki

§  gluten, laktoza

ČETRTEK,

17.11.2016

1. meni §  koruzna štručka,

§  kuhan pršut, sir, sveža paprika,

§  francoski rogljič s čokolado,

§  sadje;

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  koruzna štručka,

§  sir, zelenjava,

§  francoski rogljič,

§   kumarice,

§  sadje;

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, jajca, laktoza, gorčično seme

PETEK,

18.11.2016

1. meni §  blazinica z olivami,

§  sveža mešana salama,

§  tekoči navadni jogurt,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

2. meni §  blazinica z olivami,

§  tekoči navadni jogurt,

§  sir fitaki,

§  sadje

§  gluten

§  laktoza

§  laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

21.11.2016

1. meni §  štručka Diafit,

§  šunka v naravnem ovitku

§  sir, mešana  zelenjava,

§  osje gnezdo,

 

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

§  gluten, jajca, orehi, soja, laktoza

2. meni §  štručka Diafit,

§  sir, mešana  zelenjava,

§  osje gnezdo, sadje;

§  gluten

§  laktoza

§  gluten, jajca, orehi, soja

TOREK,

22. 11.2016

1. meni §  pica žepek,

§  tekoči jogurt (okus banane);

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

2. meni §  kraljeva štručka,

§  tekoči jogurt (okus banane);

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

SREDA,

23.11.2016

1. meni §  kajzerica,

§  kraški pršut,

§  sir,

§  žepek (okus jabolko-vanilja),

§  sadje;

§  gluten, laktoza

 

§  laktoza

§  gluten, laktoza

2. meni §  kajzerica,

§  maslo, med,

§  žepek (okus jabolko-vanilja),

§  sadje;

§  gluten, laktoza

§  laktoza

§  gluten, laktoza

ČETRTEK,

24.11.2016

1. meni §  štručka kornšpic,

§  jetrna pašteta,

§  buhtelj z marmelado,

§  sadje;

§  gluten, sezam

§  sledi soje

§  gluten, jajca

2. meni §  štručka kornšpic,

§  smetanov namaz,

§  buhtelj z marmelado,

§  sadje;

§  gluten, sezam

§  laktoza

§  gluten, jajca

PETEK,

25.11.2016

1. meni §  temna blazinica,

§  alpska salama,

§  sir, kumarice,

§  jogurt,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza, gorčična semena

§  laktoza

 

2. meni §  koruzna bombeta s sirom in semeni,

§  jogurt, sadje,

§  žepek (okus gozdni sadež-vanilja);

§  gluten, laktoza, sezam

 

§  laktoza

§  gluten, laktoza

DAN MENI JEDILNIK SNOVI ALI  PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

28.11.2016

1. meni §  bela štručka,

§   suha salama,

§  sir edamec, kumarice,

§  mlečna čokolada Milka,

§  sadje;

§  gluten

 

§  laktoza

 

2. meni §  bela štručka,

§  sir edamec, kumarice,

§  mlečna čokolada Milka,

§  sadje;

§  gluten

§  laktoza, gorčična semena

TOREK,

29.11.2016

1. meni §  korenina s hamburško slanino in sezamom,

§  rešetko (jogurt-malina),

§  sadje;

§  gluten, jajca, laktoza

 

§  gluten, jajca, laktoza

2. meni §  temni  polnozrnati rogljiček,

§  rešetko (okus jogurt-malina),

§  jogurt,

§  sadje;

§  gluten, jajca, laktoza, sezam, oreščki

§  gluten, jajca, laktoza

§  laktoza

SREDA,

30. 11. 2016

1. meni §  mlečna sirova štručka,

§  alpska salama,

§  sveža mešana zelenjava,

§  mlečna rezina,

§  sadje;

§  gluten, laktoza, soja

 

2. meni §  mlečna sirova štručka,

§  topljeni sir,

§  mlečna rezina,

§  sadje

§  gluten, laktoza, soja

§  laktoza

 

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.