Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – oktober 2016

26. 9. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC OKTOBER

TOPLA MALICA – OKTOBER 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN   MENI                  JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

3. 10. 2016

1. meni •       špageti po bolonjsko,

•       zelena solata;

•       gluten, jajca
2. meni •       gobovi kaneloni,

•       pečen krompirček,

•       solata;

•       jajca, gluten, laktoza, soja
TOREK,

4. 10. 2016

1. meni •       pica burek,

•       navadni jogurt,

•       sadje;

•       gluten, jajca, soja, oreščki

•       laktoza

2. meni •       jabolčni burek,

•       sadni jogurt,

•       sadje;

•       gluten, jajca, mleko, oreščki

•       laktoza

SREDA,

5. 10. 2016

1. meni •       ričet z mesom,

•       osje gnezdo;

•       gluten

•       gluten, jajca, orehi, soja, laktoza

2. meni •       ješprenjeva juha,

•       osje gnezdo;

•       gluten,

•       gluten, jajca, orehi, soja, laktoza

ČETRTEK,

6. 10. 2016

1. meni •       puranji  zrezek po dunajsko,

•       francoska solata;

•       gluten, jajca

•       gluten, jajca, gorčično seme

2. meni •       jagodni cmoki,

•       mešani kompot;

•       gluten, žveplov dioksid,laktoza, jajca
PETEK,

7. 10. 2016

1. meni •       goveji file stroganov,

•       testenine (valvice),

•       sadje;

•       gluten, gorčično seme,

•       gluten, jajca

2. meni •       narastek s svežim sadjem,

•       tekoči sadni jogurt;

•       jajca, gluten

•       laktoza

DAN   MENI                     JEDILNIK SNOVI ALI PROZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

10. 10. 2016

1. meni •       makaronovo meso,

•       solata;

•       gluten, jajca
2. meni •       zelenjavna enolončnica s čičeriko,

•       žepek z jabolki in vaniljo;

•       gluten

 

•       gluten

TOREK,

11. 10. 2016

1. meni •       kaneloni s šunko in sirom,

•       pire krompir,

•       sadje;

•       gluten, jajca, laktoza

•       laktoza

2. meni •       ocvrti sir,

•       pire krompir,

•       sadje;

•       laktoza, jajca, gluten

•       laktoza

SREDA,

12. 10. 2016

1. meni •       piščančji paprikaš,

•       kruhov cmok,

•       zelenjavna priloga;

•       gluten

•       laktoza, gluten, jajca, listna zelena, orešček

2. meni •       testenine s krompirjem,

•       solata,

•       skuta s podloženim sadjem;

•       gluten, jajca

 

•       laktoza

ČETRTEK,

13. 10. 2016

1. meni •       mesna kroglica  v paradižnikovi omaki,

•       polenta,

•       sadje;

•       gluten

 

•       gluten

2. meni •       ajdovi štruklji z orehi,

 

•       sadna solata;

•       gluten, jajca, orehi, laktoza
PETEK,

14. 10. 2016

1. meni •       zrezek v naravni omaki,

•       riž,

•       solata;

•       gluten
2. meni •       polnjena paprika z zelenjavo,

•       paradižnikova omaka,

•       riž

•       gluten, jajca

•       gluten

DAN MENI                    JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALRGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

17. 10. 2016

1. meni •       testenine (metuljčki),

•       milanska omaka,

•       sadje;

•       gluten, jajca

•       gluten

2. meni •       skutne palačinke,

•       tekoči sadni jogurt

•       sadje;

•       jajca, gluten,laktoza

•       laktoza

TOREK,

18. 10. 2016

1. meni •       pleskavica,

•       prebranec,

•       ajvar, gorčica,

•       sirova štručka;

 

•       gluten, zelena, laktoza

•       gorčično seme

•       gluten, laktoza, sezam

2. meni •       bučkina kremna juha,

•       pecivo ladjica;

•       laktoza

•       gluten, laktoza, jajca

SREDA,

19. 10. 2016

1. meni •       govedina po lovsko,

 

•       mlinci,

•       solata;

•       gorčično seme, gluten, laktoza

•       gluten, jajca

2. meni •       zelenjavna lazanja,

•       solata;

•       gluten, jajca, laktoza
ČETRTEK,

20. 10. 2016

1. meni •       piščančja bedra,

•       riž s korenčkom,

•       sadje;

2. meni •       sirni polpeti,

 

•       smetanova omaka,

•       barvasta vretena,

•       sadje;

•       gluten, žveplov dioksid, laktoza, jajca

•       laktoza, gluten

•       gluten, jajca

PETEK,

21. 10. 2016

1. meni •       pašta fižol,

•       palačinka, polnjena z viki kremo;

•       gluten, jajca

•       gluten, jajca,  laktoza, lešnik

2. meni •       krompirjev golaž,

•       palačinka, polnjena z viki kremo;

•       gluten

•       gluten, jajca, laktoza, lešnik

DAN MENI                JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

24. 10. 2016

1. meni •       mesni tortelini,

 

•       smetanova omaka,

•       sadje;

•       gluten, jajca, laktoza, soja, žveplov dioksid, zelena

•       laktoza, gluten

2. meni •       špinačni tortelini,

 

•       smetanova omaka,

•       sadje,

•       gluten, jajca, laktoza, soja,žveplov dioksid, zelena

•       laktoza, gluten

TOREK,

25. 10. 2016

1. meni •       zrezek v naravni omaki,

•       skutni štruklji,

•       solata;

•       gluten

•       gluten, laktoza, jajca

2. meni •       slani skutni štruklji,

•       solata;

•       gluten, laktoza, jajca
SREDA,

26. 10. 2016

1. meni •       mineštra,

•       marmeladni krof;

•       gluten

•       gluten, jajca, laktoza

2. meni •       špinača,

•       pire krompir,

•       jajca,

•       mlečna rezina;

•       laktoza, gluten

•       laktoza

•       jajca

ČETRTEK,

27. 10. 2016

1. meni •       zrezek po dunajsko,

•       krompir,

•       solata;

•       gluten, jajca

•       laktoza

2. meni •       cvetačna kremna juha s krompirčkom,

•       marmeladni krof;

•       laktoza, gluten

 

•       gluten, jajca, laktoza

PETEK,

28. 10. 2016

1. meni •       špinačne testenine,

•       milanska omaka,

•       sadje;

•       gluten

•       gluten

2. meni •       sir po dunajsko,

•       špinačne testenine,

•       sadje;

•       laktoza, gluten, jajca

•       gluten

 

HLADNA MALICA – OKTOBER 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN MENI               JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

3.10.2016

1. meni ·      temna blazinica,

·      piščančja posebna salama,

·      edamec, kumarice,

·      ananas;

·      gluten

 

·      laktoza, gorčična semena

2. meni ·      temna blazinica,

·      sir edamec,

·      kumarice,

·      ananas;

·      gluten

·      laktoza

TOREK,

4.10.2016

1. meni ·      korenina s hamburško slanino

in sezamom,

·      rešetko jogurt mango,

·      banana;

·      gluten, jajca, laktoza

 

·      gluten, jajca, laktoza

2. meni ·      kraljeva štručka,

·      rešetko jogurt mango,

·      banana;

·      gluten, jajca, laktoza

·      gluten, jajca, laktoza

SREDA,

5.10.2016

1. meni ·      bela štručka,

·      tuna namaz s svežo zelenjavo,

·      mlečna rezina,

·      sadje;

·      gluten

·      laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki

2. meni ·      bela štručka,

·      namaz viki krema,

·      žepek jabolka in vanilja,

·      sadje;

·      gluten

·      laktoza, lešnik

·

ČETRTEK,

6.10.2016

1. meni ·      makovka,

·      tirolska salama

·      tekoči navadni jogurt,

·      sadje;

·      gluten, laktoza

 

·      laktoza

2. meni ·      makovka,

·      topljeni sir-kocka,

·      tekoči navadni jogurt,

·      sadje;

·      gluten, laktoza

·      laktoza

·      laktoza

PETEK,

7.10.2016

1. meni ·      bela žemlja,

·      ogrska salama,

·      sir, zelenjava,

·      rezina frutabela,

·      sadje;

·      gluten

 

·      laktoza

2. meni ·      bela žemlja,

·      sir, zelenjava,

·      rezina frutabela,

·      sadje

·      gluten

·      laktoza

DAN MENI                JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

10.10.2016

1. meni ·      hot dog štručka,

·      jetrna pašteta,

·      banana, tekoči jogurt;

·      gluten

·      sledi soje

·      laktoza

2. meni ·      hot dog štručka,

·      bio namaz-paprika,

·      banana, tekoči jogurt;

·      gluten

·      laktoza

·      laktoza

TOREK,

11.10.2016

1. meni ·      temna blazinica,

·      zelenjavna salama,

·      sir gaudar,

·      košarica z jagodnim in vaniljevim nadevom,

·      melona;

·      gluten

 

·      laktoza

·      gluten, jajca, laktoza

2. meni ·      temna blazinica,

·      gaudar, kumarice,

·      košarica z jagodnim in vanilijevim nadevom,

·      melona;

·      gluten

·      laktoza, gorčična semena

·      gluten, jajca, laktoza

SREDA,

12.10.2016

1. meni ·      sirova mlečna štručka,

·      budjola, kumarice,

·      rezina milka čokolada, ringlo;

·      gluten, laktoza, sezam
2. meni ·      mlečna pletenica,

·      maslo , med,

·      buhtelj z marmelado ringlo;

·      gluten, laktoza

·      laktoza

·      gluten, laktoza, jajca

ČETRTEK,

13.10.2016

1. meni ·      pica s salamo,

·      skuta s podloženim sadjem,

·      jabolka;

·      gluten, laktoza

·      laktoza, laktoza

2. meni ·      pica s sirom,

·      skuta s podloženim sadjem,

·      jabolka;

·      gluten, laktoza

·      laktoza

PETEK,

14.10.2016

1. meni ·      blazinica polnozrnata s posipom,

·      puranja salama, sveži paradižnik,

·      mešano sadje;

·      gluten, laktoza
2. meni ·      blazinica polnozrnata s posipom,

·      sir fitaki, sveži paradižnik,

·      mešano sadje;

·      gluten, laktoza

·      laktoza

DAN MENI               JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE
PONEDELJEK,

17.10.2016

1. meni ·      makovka,

·      piščančja salama,

·      sir, polnjen krof,

·      banana;

·      gluten, laktoza

 

·      laktoza, jajca, sezam,gluten

2. meni ·      makovka,

·      sir, polnjen krof,

·      banana;

·      gluten, laktoza

·      laktoza, gluten, jajca, sezam

TOREK,

18.10.2016

1. meni ·      pica žepek,

·      košarica z jabolčnim in vaniljevim nadevom,

·      sadje;

·      gluten, laktoza

·      gluten, jajca, laktoza

2. meni ·      žitno pekovsko pecivo,

·      košarica z jabolčnim in vaniljevim nadevom,

·      jogurt v lončku, sadje;

·      gluten, jajca, laktoza

·      gluten, jajca, laktoza

 

·      laktoza

SREDA,

19.10.2016

1. meni ·      bela štručka,

·      ogrska salama,

·      tekoči sadni jogurt,

·      mešano sadje sadje;

·      gluten

 

·      laktoza

2. meni ·      bela štručka,

·      porcijski smetanov namaz,

·      tekoči sadni jogurt,

·      mešano sadje;

·      gluten

·      laktoza

·      laktoza

ČETRTEK,

20.10.2016

1. meni ·      hot dog štručka,

·      tunina pašteta,

·      francoski rogljič s čokolado,

·      sadje;

·      gluten

·      jajca, laktoza, gluten

·      gluten

2. meni ·      hot dog štručka,

·      sir- kocka,

·      francoski rogljič s čokolado,

·      sadje;

·      gluten

·      laktoza

·      gluten

PETEK,

21.10.2016

1. meni ·      štručka diafit,

·      kuhan pršut,

·      sir,

·      rezina monte,

·      grozdje;

·      gluten, laktoza

 

·      laktoza

2. meni ·      bombeta koruzna s sirom in semeni,

·      francoski rogljič s čokolado,

·      grozdje

·      gluten, laktoza, sezam

·      gluten

DAN MENI              JEDILNIK SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI
PONEDELJEK,

24.10.2016

1. meni ·      lepinja,

·      kraški pršut, kumarice,

·       skutni žepek, sadje;

·      gluten

 

·      gluten, laktoza

2. meni ·      lepinja,

·      maslo , marmelada,

·      skutni žepek, sadje;

·      gluten

·      laktoza

·      gluten, laktoza

TOREK,

25.10.2016

1. meni ·      polžek pica,

·      jogurt,

·      banana;

·      gluten, jajca, laktoza

·      laktoza

2. meni ·      polžek s sirom,

·      jogurt,

·      banana;

·      gluten, jajca, laktoza

·      laktoza

SREDA,

26.10.2016

1. meni ·      koruzna štručka,

·      piščančja posebna salama,

·      osje gnezdo,

·      sveža zelenjava, sadje;

·      gluten

 

·      gluten, orehi, soja, jajca

2. meni ·      koruzna štručka,

·      mešani sir,

·      osje gnezdo,

·      sveža zelenjava, sadje,

·      gluten

·      laktoza

·      gluten, orehi, soja, jajca

ČETRTEK,

27.10.2016

1. meni ·      polnozrnata štručka,

·      mortadela,

·      žepek koruzni s sirom,

·      jabolka;

·      gluten, sezam

 

·      gluten, laktoza,

2. meni ·      polnozrnata štručka,

·      sir-fitaki,

·      žepek koruzni s sirom,

·      jabolka;

·      gluten, sezam,

·      laktoza

·      gluten, laktoza

PETEK,

28.10.2016

1. meni ·      bela štručka,

·      mešana salama,

·      različni okusi jogurtov,

·      mešano sadje;

·      gluten

 

·      laktoza

2. meni ·      bela štručka,

·      viki krema,

·      različni okusi jogurtov,

·      mešano sadje

·      gluten

·      laktoza

·      laktoza

Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.