Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Malica – april 2016

21. 3. 2016

HLADNA IN TOPLA MALICA ZA MESEC APRIL

TOPLA MALICA – APRIL 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajc, in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

                   JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI

PETEK,

1. 4. 2016

1. meni

  • hrenovka,
  • špinača,
  • pire krompir;

 

  • laktoza
  • laktoza

 

2. meni

  • špinača,
  • pire krompir,
  • jajca;
  • laktoza
  • laktoza
 

PONEDELJEK,

4. 4. 2016

1. meni

  • špageti,
  • haše omaka,
  • solata;
  • gluten, jajca
  • gluten
 

 

2. meni

  • špageti,
  • šampinjoni v smetanovi omaki,
  • solata;
  • gluten, jajca
  • gluten, laktoza
 

TOREK,

5. 4. 2016

1. meni

  • enolončnica z mesom,
  • pecivo ladjica;
  • gluten, jajca
  • gluten, jajca, laktoza, oreščke, sezam
 

 

2. meni

  • zelenjavna juha,
  • pecivo ladjica;
  • gluten, jajca
  • gluten, jajca, laktoza, oreščke, sezam
 

SREDA,

6. 4.

1. meni

  • zrezek v omaki,
  • skutni štrukelj,
  • zelenjavna priloga;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gluten, soja, orešček, sezam
 

 

2. meni

  • skutni štrukelj,
  • zelenjavna priloga,
  • ego napitek;
  • laktoza, jajca, gluten, soja, orešček, sezam
  • laktoza
 

ČETRTEK,

7. 4. 2016

1. meni

  • piščančje prsi,
  • kmečki svaljki,
  • sadje;

 

  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid

 

2. meni

  • kmečki svaljki,
  • sadje,
  • paradižnikova omaka,
  • mlečna rezina;
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
  • gluten
 

PETEK,

8. 4. 2016

1. meni

  • čevapčiči,
  • lepinja,
  • zelenjavna priloga,
  • gorčica;

 

  • gluten, sezam

 

  • gorčično seme

 

2. meni

  • sir žar,
  • lepinja,
  • zelenjavna priloga,
  • ajvar;
  • laktoza
  • gluten, sezam

 

PONEDELJEK,

11. 4. 2016

1. meni

  • rižota z mesom,
  • rdeča pesa;
  • gluten
 

 

2. meni

  • rižev narastek z rozinami,
  • sadna kupa;
  • jajca, laktoza, arašidi, oreščki, sezam
 

TOREK,

12. 4. 2016

1. meni

  • mesni burek,
  • tekoči jogurt,
  • sadje;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • laktoza
 

 

2. meni

  • skutni burek,
  • tekoči jogurt,
  • sadje;
  • gluten, laktoza, jajca, soja
  • laktoza
 

SREDA,

13. 4. 2016

1. meni

  • šunka po dunajsko,
  • pečen krompirček,
  • paradižnik solata;
  • gluten, jajca
 

 

2. meni

  • kaneloni s sirom,
  • pečen krompirček,
  • paradižnik solata;
  • gluten, jajca, laktoza, listna zelena, soja, oreškov, sezam
 

ČETRTEK,

14. 4. 2016

1. meni

  • puranja nabodala,
  • testenine-valvice,
  • solata stročji fižol;

 

  • gluten vsebuje sledove jajc in soje

 

2. meni

  • stročji fižol s krompirjem,
  • žepek vanilj jabolka;

 

 

  • gluten, laktoza

PETEK,

15. 4. 2016

1. meni

  • mesna kroglica,
  • paradižnik omaka,
  • kruhov cmok,

 

 

  • krof z marmelado;

 

  • gluten
  • laktoza, gluten, jajca, listna zelena, orešček, soja, sezam
  • gluten, laktoza, jajca, sezam

 

2. meni

  • čokolešnik z mlekom,
  • banana,
  • marmeladni krof;
  • laktoza, soja, gluten, lešnik

 

  • gluten, laktoza, jajca, sezam

PONEDELJEK,

18. 4. 2016

1. meni

  • golaž,
  • polenta,
  • kinder pingui;
  • gluten
  • vsebuje sledi glutena
 

 

2. meni

  • krompirjev golaž,
  • sadje,
  • kinder pingui;
  • gluten
 

TOREK,

19. 4. 2016

1. meni

  • tuna v omaki,
  • sadje,
  • valvice;
  • gorčično seme, raki in ribe
  • gluten, jajca, soja
 

 

2. meni

  • topel paradižnik,
  • njoki,
  • sirova štručka;
  • jajca
  • gluten, laktoza, jajca, žveplov dioksid
 

SREDA,

20. 4. 2016

1 . meni

  • mleta pečenka,
  • pražen krompir,
  • mešana solata;

 

 

2. meni

  • polpeti,
  • pražen krompir,
  • mešana solata;
  • gluten, žveplo dioksid, jajca, laktoza, oreščki
 

ČETRTEK,

21. 4. 2016

1. meni

  • paprikaš,
  • riž,
  • jabolka;
  • gluten

 

 

2. meni

  • marelični cmok,
  • domači kompot;
  • gluten, jajca, laktoza
 

PETEK,

22. 4. 2016

1. meni

  • pica žepek,
  • banana,
  • skuta s podloženim sadjem;
  • gluten, laktoza

 

  • laktoza

 

2. meni

  • sirni polžek,
  • banana,
  • skuta s podloženim sadjem;
  • gluten, jajca, laktoza, soja
  • laktoza
 

PONEDELJEK,

25. 4. 2016

1. meni

  • špageti,
  • bolonjska omaka,
  • mešana solata;
  • gluten, jajca
  • gluten
 

 

2. meni

  • panirana mozzarella,
  • testenine,
  • mešana solata;
  • laktoza, jajca, gluten
  • gluten, jajca
 

TOREK,

26. 4. 2016

1. meni

  • zrezek v omaki,
  • pečeni krompirček z drobnjakom
  • mešano sadje;
  • gluten

 

 

 

 

2. meni

  • sir žar,
  • pečen krompirček z drobnjakom,
  • mešano sadje;
  • laktoza
 

 

HLADNA MALICA – MAREC 2016

Dijakom so pri vsakem obroku na voljo tudi kruh in napitki.

Kruh polbeli: gluten lahko vsebuje sledi laktoze, soje, jajca in sezama.

Kruh stoletni: gluten, lahko vsebuje sledi laktoze in jajc.

Opomba: v primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico spremembe jedilnika.

DAN

MENI

               JEDILNIK

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO SNOVI ALI ALERGENE

PETEK,

1.4.2016

1. meni

  • temna žemlja,
  • ogrska salama,
  • sir edamec,
  • kumarice,
  • frutabela;
  • gluten, soja

 

  • laktoza

 

2. meni

  • temna žemlja,
  • maslo, med,
  • banana,
  • rezina frutabela
  • gluten, soja
  • laktoza
 

PONEDELJEK,

4. 4. 2016

1. meni

  • makova štručka,
  • kuhan pršut, sveža paprika,
  • marmeladni krof;
  • gluten, sezam

 

  • gluten, laktoza, jajca, sezam

 

2. meni

  • makova štručka,
  • sir, sveža paprika,
  • marmeladni krof;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca, sezam
 

TOREK,

5. 4. 2016

1. meni

  • pica polžek,
  • tekoči sadni jogurt,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza, soja, jajca, oreščki
 

 

2. meni

  • sirni polžek,
  • tekoči sadni jogurt,
  • čokoladni navihanček;
  • gluten, jajca, laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza, soja, jajca, oreščki
 

SREDA,        

6. 4. 2016

1. meni

  • bela žemlja,
  • bržola, majoneza,
  • sadje,
  • pletenica;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gorčično seme
  • gluten, sezam
 

 

2. meni

  • bela žemlja,
  • mlečni namaz kumarice,
  • sveža zelenjava, jajca,
  • pletenica;
  • gluten
  • laktoza
  • jajca
  • gluten, sezam
 

ČETRTEK,

7. 4. 2016

1. meni

  • mlečna sirova štručka,
  • posebna piščančja salama,
  • sadje, kinder pingui;
  • gluten, laktoza, sezam
 

 

2. meni

  • sirova štručka,
  • sadna skuta, sadje,
  • kinder pingui;
  • gluten, laktoza, sezam
  • laktoza
 

PETEK,

8. 4. 2016

1. meni

  • polnozrnata blazinica,
  • alpska salama,
  • namaz liptaver, solata
  • osje gnezdo;
  • gluten, laktoza

 

  • laktoza
  • gluten, jajca, soja, orehi

 

2. meni

  • blazinica z olivami,
  • skuta s podloženim sadjem,
  • osje gnezdo;
  • gluten, sezam,
  • laktoza

 

  • gluten, jajca, soja, orehi

PONEDELJEK,

11. 4. 2016

1. meni

  • koruzna blazinica,
  • mortadela z olivami,
  • paradižnik,
  • pecivo žepek s sirom;
  • gluten, soja, sezam

 

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • koruzna blazinica,
  • sir fitaki,
  • paradižnik,
  • pecivo žepek s sirom;
  • gluten, soja sezam
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

TOREK,

12. 4. 2016

1. meni

  • mesni burek,

 

  • jogurt v lončku,
  • žepek vanilja;
  • gluten, jajca, listna zelena,
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

 

2. meni

  • skutni burek,
  • jogurt v lončku,
  • žepek vanilja;
  • gluten, laktoza, jajca
  • laktoza
  • gluten, laktoza
 

SREDA,

13. 4. 2016

1. meni

  • bela štručka,
  • tunin namaz, sveža zelenjava,
  • mlečna rezina;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gorčično seme, ribe in raki
 

 

2. meni

  • bela štručka,
  • majoneza, različni sir,
  • zelenjava,
  • mlečna rezina;
  • gluten
  • laktoza, jajca, gorčično seme,
 

ČETRTEK,

14. 4. 2016

1. meni

  • blazinica s sirom,
  • kraški pršut,
  • sadje,
  • rogljič z marmelado;
  • gluten, laktoza

 

 

  • gluten, sezam

 

2. meni

  • blazinica s sirom,
  • ego napitek,
  • sadje,
  • rogljič z marmelado;
  • gluten, laktoza,
  • laktoza

 

  • gluten, sezam

PETEK,

15. 4. 2016

1. meni

  • ržena žemlja,
  • mešana salama,
  • sveže kumarice,
  • sir, skuta s podloženim sadjem;
  • gluten

 

 

  • laktoza

 

 

2. meni

  • ržena žemlja,
  • topljeni sir z dodatki,
  • skuta s podloženim sadjem;
  • gluten
  • laktoza
  • laktoza
 

PONEDELJEK,

18. 4. 2016

1. meni

  • lepinja,
  • kraški pršut,
  • sir, kumarice,
  • buhtelj z marmelado;
  • gluten, sezam

 

  • laktoza
  • gluten, jajca, laktoza

 

2. meni

  • lepinja,
  • sir gaudar, kumarice
  • buhtelj z marmelado;
  • gluten, sezam
  • laktoza
  • gluten, jajca, laktoza
 

TOREK,

19. 4. 2016

1. meni

  • pica žepek,
  • borovničeva palčka,
  • jogurt tekoči jagoda in melisa;
  • gluten, laktoza
  • gluten, laktoza, jajca
  • laktoza
 

 

2. meni

  • kraljeva štručka,
  • borovničeva palčka,
  • jogurt tekoči jagoda in melisa;
  • gluten, laktoza, jajca
  • gluten, laktoza, jajca
  •  laktoza
 

SREDA,

20. 4. 2016

1. meni

  • temna blazinica,
  • puranja salama,
  • topljeni sir,
  • rezina Frutabela;
  • gluten

 

  • laktoza

 

 

  • temna blazinica,
  • topljeni sir, zelenjava,
  • rezina Frutabela;
  • gluten
  • laktoza

 

ČETRTEK,

21. 4. 2016

1. meni

  • blazinica sezam s sirom in z bučnimi semeni,
  • dimljena kuhana šunka, sadje (ananas, melona),
  • čokoladna školjka;
  • gluten, laktoza, sezam

 

 

 

  • gluten, lešnik

 

2. meni

  • blazinica sezam s sirom in z bučnimi semeni,
  • porcijski mlečni namaz z zelišči,
  • čokoladna školjka;
  • gluten, laktoza, sezam

 

  • laktoza

 

  • gluten, lešnik

PETEK,

22. 4. 2016

1. meni

  • okrogla pica s salamo,
  • sadje,
  • mešani sadni jogurt v lončku;
  • gluten, laktoza, sezam

 

  • laktoza

 

2. meni

  • pica okrogla s sirom,
  • sadje,
  • mešani sadni jogurt v lončku;
  • gluten, laktoza, sezam

 

  • laktoza

PONEDELJEK,

25. 4. 2016

1. meni

  • bela žemlja,
  • piščančja pašteta,
  • mešano sadje,
  • krof s kremo;
  • gluten

 

 

  • gluten, laktoza

 

2. meni

  • bela žemlja,
  • sir fitaki,
  • mešano sadje,
  • krof s kremo;
  • gluten
  • laktoza

 

  • gluten, laktoza

TOREK,

26. 4. 2016

1. meni

  • graham štručka,
  • mešana salama,
  • sveža zelenjava,
  • rešetka jogurt in malina;
  • gluten, sezam

 

 

  • gluten, laktoza, jajca

 

2. meni

  • mlečna pletenica,
  • Viki krema,
  • rešetka jogurt in malina,
  • sadje;
  • gluten, laktoza
  • laktoza
  • gluten, laktoza, jajca
 
Dostopnost
Izjava o zasebnosti

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.stps-trbovlje.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.stps-trbovlje.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.