Skoči na glavno vsebino
STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Usposabljanje dijakov v Nemčiji: drugo javljanje

8. 11. 2013

Željni novega znanja smo se korajžno odpravili na usposabljanje. Dobili smo načrte, material in orodje ter začeli. Najprej smo imeli krajši sestanek, da smo si porazdelili delo, nato pa se je vsak lotil tistega za kar je zadolžen. Prakso opravljamo vsak dan med 13. in 17. uro. Zvečer pa svoje vtise zapisujemo v zvezke, ki nam jih je podarila gospa ravnateljica.

 

Drugo javljanje

Vse najboljše za teee, vse najboljše za teee, vse najboljše dragi Neeejc, vse najboljše za teee! Naš dragi prijatelj in sošolec Nejc je dopolnil 18 let, zato smo mu pripravili presenečenje.

Drugo javljanje

 

Zjutraj smo se odpravili po nakupih. Kupili smo mu sanjski traktor Massey Ferguson, ta je sicer še majhen, ampak bo čez 18 let tudi zrasel v velikega. Presenečenje je uspelo, saj je bil prepričan, da mu njegova razredničarka prof. Zdenka Beharić pošilja posebno nalogo, ki jo mora rešiti in poslati nazaj.

Drugo javljanje

Teden je precej hitro minil, vikend bo pester, a vam še ne izdamo naših planov! Pošiljamo pa vam nekaj fotografij kako pridno sestavljamo naš prvi avto. Pošiljamo vam lepe pozdrave iz Schkeuditza.

Si želite prebrati še preostala naša javljanja? Kliknite na naslednjo povezavo.

Pripravili:

Vanja Prevolnik in dijaki

Dostopnost