STPŠ Trbovlje, klikni za domov.

Tehnika (samo) za punce – vtisi učenk in učitelja

10. 2. 2014

Vtisi učenk in učitelja:

“Na STPŠ se mi je zdelo zelo zabavno. Najprej smo pri računalništvu igrali oz. usmerjali robotka, kasneje pa smo si ogledali prave robotke, ki so jih naredili učenci te šole. Poslušali smo kratko predavanje o tehniki in tej šoli. Nazadnje so nam učenci predstavili avto, ki so ga sami izdelali za tekmovanje v Nemčiji, kjer so zmagali. Bilo mi je lepo, zabavno in zanimivo.”

 

” Bilo mi je zelo všeč, igrali smo igrico LIGHTBOT 0.2. Usmerjali smo robotka po poteh, ki prehaja iz sobe v sobo. Potem smo videli, kako deluje robot v resnici, preizkusili smo robota psa in dva avtomobila robota, ki vozita po labirintu. Tekmovali smo na čas. Na koncu smo spoznali dijake, ki so naredili električni avtomobil. Pokazali so nam delovanje in opisali tekmovanje v Nemčiji, na katerem so zmagali. Mogoče se bom odločila za to šolo.”

“Navdušil me je avtomobil, ki so ga učenci izdelovali na tekmovanju v Nemčiji in s katerim so tudi zmagali. Avto deluje na električno energijo in nam nudi tih, okolju prijazen prevoz. Učitelj nam je povedal, da so 3 učenci, ki so izdelovali avtomobil, hodili na našo osnovno šolo.”

Še enkrat hvala, pohvalil bi tudi Andreja, Tilna in Jureta in vse sodelujoče učence pri avtomobilu.

Dostopnost